Pesto
תפריט
ה', 19 אוק 2017, 05:01
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קיש פלפלים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8142   

קיש פלפלים
6 מנות
אפיה
קושי: קל הכנה
» עיקריות» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
3 כפות שמן זית
1 פלפל ירוק פרוס דק
1 בצל קטן חצוי ופרוס דק
150 גר' גבינה צהובה מגורדת
100 גר' גבינת קשקבל מגורדת
6 ביצים
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מיל')
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
מעט פירורי לחם
דרך הכנה
  1. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל והפלפל ומטגנים בערבוב עד להתרככות, מעבירים לקערה.
  2. טורפים מעט את הביצים, מוסיפים את השמנת והגבינות ומערבבים, מתבלים.
  3. מחממים את התנור ל-175°.
  4. משמנים קלות תבנית פאי חסינת חום בגודל 24, מפזרים מעט פירורי לחם.
  5. יוצקים מעט מתערובת הגבינות לתבנית, מפזרים מעל את תערובת הפלפל והבצל ויוצקים את שארית תערובת הגבינות מעל ומחליקים.
  6. אופים כ-35 דקות או עד שסכין הננעצת במרכז יוצאת יבשה.
  7. מצננים מעט וחותכים למנות.
  8. מגישם חם או חמים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ראובן מ. (עורך)
אם הם מסכימים כמובן...
3
האם אפשר להשתמש בפלפלים אדומים במקום ירוקים?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
1 גביע שמנת חמוצה והשלמה בחלב לכמות של כוס.
1
אבי, אני יודעת שהטעם יהיה שונה אבל.....
מה אפשר במקום שמנת מתוקה ?

קיש פלפלים

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 3 כפות שמן זית1 פלפל ירוק פרוס דק1 בצל קטן חצוי ופרוס דק150 גר' גבינה צהובה מגורדת100 גר' גבינת קשקבל מגורדת6 ביצים1 מיכל שמנת מתוקה (250 מיל')1/2 כפית מלח1/4 כפית פלפל...... Directions:
מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל והפלפל ומטגנים בערבוב עד להתרככות, מעבירים לקערה. טורפים מעט את הביצים, מוסיפים את השמנת והגבינות ומערבבים, מתבלים. מחממים את התנור ל-175°. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר