Pesto
תפריט
ה', 19 אוק 2017, 04:57
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מקרון שקדים

זוגות מקרונים שקדים במלית קרם שוקולד.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 13940   

מקרון שקדים
32 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: מתקדם
» עוגיות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
1/4 1 כוסות שקדים מולבנים טחונים
1/3 1 כוסות אבקת סוכר
1/2 1 כוסות חלבונים בטמפרטורת החדר
1/4 כוס סוכר
לקרם:
200 גר' שוקולד מריר קצוץ
1/4 כוס שמנת מתוקה
50 גר' חמאה
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, מרפדים בנייר אפיה 2 תבניות תנור, לא משמנים.
  2. מנפים את אבקת הסוכר על השקדים הטחונים בקערה, מערבבים היטב.
  3. בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים לקצף יציב, מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף גמיש ומבריק.
  4. מנפים במסננת (לא בנפה) את תערובת השקדים מעל הקצף ומקפלים בעדינות לתערובת עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנטר חלק בקוטר 12 מ"מ או חותכים את קצה השקית לקוטר זה ללא צנטר ומזלפים עיגולים בקוטר 4 ס"מ ובמרחק 3 ס"מ בין העיגולים.
  6. מכניסים לאפיה ל-10 דקות או עד להזהבה של המקרונים, מוציאים ומצננים בתבנית.
  7. לשחרור מקרונים, מרימים מעט את נייר האפיה בקצה אחד ויוצקים כף מים לתבנית, מניחים כ-4 דקות, המקרונים ישתחררו מיד מהנייר, מניחים על הרשת לצינון מוחלט.
  8. לאחר הצינון מורחים מעט קרם על מקרון ומדביקים מקרון שני.
  9. להכנת הקרם, ממיסים את השוקולד והשמנת בכלי כפול או במיקרוגל ומערבבים, מוסיפים את החמאה הרכה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, מצננים עד לסמיכות מריחה במקרר.
הערות
  • הכמויות ניתנו בכוסות ויחס החומרים ישמר בכל כוס גם למי שאין לו/ה משקל או כוסות מדידה מיוחדות.
  • לקיבוע הנייר בתבנית בזילוף יש לזלף מעט מהתערובת בארבעת פינות התבנית.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
11
ראובן מ. (עורך)
לא הבנתי אם רק השוליים מטרידים אותך. הם תוצר לוואי של התפיחה.
נסי לדפוק קלות על המגש כדי לשטח את...»»
9
* כמה חלבונים בגודל L כל אחד?
* כמה גרם השקדים הטחונים?
תודה מראש
8
ראובן מ. (עורך)
פרשקה- כיסוני בצק מטוגנים עם מילוי.
גיזטה - עוגיות תוניסאיות
תקנו אותי אם אני טועה
7
לאבי שלום, מה ההבדל בין מתכון המקרון לבין הפרשקה או הגיזאטה ?
3
למה משתמשים במסננת ולא בנפה?
2
ציון 10
Y אבי, חבל על הזמן. טעים טעים ועוד פעם טעים.
מי שלא הכין, מהר לעבודה.
המון תודה על עוד מתכון מעולה.

מקרון שקדים

By Published: זוגות מקרונים שקדים במלית קרם שוקולד. מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 32 Ingredients: 1/4 1 כוסות שקדים מולבנים טחונים1/3 1 כוסות אבקת סוכר1/2 1 כוסות חלבונים בטמפרטורת החדר1/4 כוס סוכרלקרם:200 גר' שוקולד מריר קצוץ1/4 כוס שמנת מתוקה50 גר' חמאה ...... Directions:
מחממים את התנור ל-180°, מרפדים בנייר אפיה 2 תבניות תנור, לא משמנים. מנפים את אבקת הסוכר על השקדים הטחונים בקערה, מערבבים היטב. בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים לקצף יציב, מוס...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר