Pesto
תפריט
ב', 11 דצמ 2017, 21:13
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בצק אזני המן ללא שומן

את השומן בבצק זה מחליף רסק תפוחי עץ.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7034   

* צילום: ראובן מנשורוף
בצק אזני המן ללא שומן
30 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים

1/2 2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 כוס סוכר
2 חלבונים (מס' 2)
1/4 כוס רסק תפוחי עץ לא ממותק
1-2 כפות מיץ תפוזים
2 כפיות תמצית וניל

דרך הכנה
  1. מנפים את הקמח ואבקת האפיה לקערה ויוצרים גומה.
  2. בקערה נוספת מערבבים את הסוכר, החלבונים, רסק תפוחי עץ, 1 כף מיץ תפוזים ותמצית הוניל.
  3. מוסיפים לגומה בתערובת הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד, אם יש צורך מוסיפים עוד כף מיץ תפוזים.
  4. אוספים את הבצק לכדור, עוטפים בניילון צמיד ומאחסנים במקרר לשעה.
  5. מרדדים וקורצים עיגולים בגודל הרצוי, ממלאים במלית וסוגרים לאוזן המן.
  6. אופים בתנור שחומם מראש ל-175° עד להשחמה קלה.
  7. מוציאים ומצננים.
    למלית פרג:
     1 כוס פרג טחון טרי
     1/2 כוס חלב
     1/2 כוס סוכר
     2 כפות דבש
     1/4 כוס מיץ תפוזים
     2 כפות פרורי-לחם
    לערבב את חומרי המילוי למעט פרורי הלחם בסיר-קטן על אש נמוכה, להסיר מהאש ולהוסיף את פרורי הלחם, לצנן.

    למליות נוספות:
    מלית אגוזים
    מלית קקאו ושוקולד
    מלית ממרח חלבה
    מלית תמרים ואגוזים
    מלית קקאו ואגוזים
הערות
  • ניתן להחליף את מחית תפוחי העץ במחית תפוחי עץ או אגסים לתינוקות (גרבר).
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
8
ראובן מ. (עורך)
אין לי נסיון עם קמח זה, אני מניח שההרכב שלו (החלבון בעיקר) שונה וגם ספיחת הנוזלים. את יכולה להתנסות בכמות...»»
7
אז מה עליי לשנות בשלב ההכנה?
6
ראובן מ. (עורך)
כל קמח דורש התייחסות שונה לנוזלים, אפילו הקמח ה"רגיל" שמוכרים, ובטח כוסמין.
5
שלום!
הכנתי את העוגיות עם קמח כוסמין, הן יצאו יבשות וקשות. השאלה היא למה? יכול להיות שצריך להוסיף...»»
3
האם אפשר להכין רסק תפוחי עץ בבית??
1
מה עוד ניתן לעשות עם הבצק הזה? האם ניתן להשתמש בו כתחתית לעוגת גבינה?

בצק אזני המן ללא שומן

By Published: את השומן בבצק זה מחליף רסק תפוחי עץ. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 30 Ingredients: 1/2 2 כוסות קמח 1 כפית אבקת אפיה 1 כוס סוכר 2 חלבונים (מס' 2) 1/4 כוס רסק תפוחי עץ לא ממותק 1-2 כפות מיץ תפוזים 2 כפיות תמצית וניל...... Directions:
מנפים את הקמח ואבקת האפיה לקערה ויוצרים גומה. בקערה נוספת מערבבים את הסוכר, החלבונים, רסק תפוחי עץ, 1 כף מיץ תפוזים ותמצית הוניל. מוסיפים לגומה בתערובת הקמ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר