Pesto
תפריט
ה', 19 אוק 2017, 19:29
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חרוסת

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10777   

* תמונה להמחשה
חרוסת
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» רטבים
 
מרכיבים
100 גר' ממרח תמרים או תמרים מגולענים
100 גר' אגוזים קצוצים
100 גר' שקדים קצוצים
2 תפוחי עץ חמצמצים קלופים
1 כף גרידת לימון
2 כפות ליקר תפוזים
1/2 כפית קנמון טחון
1/2 כפית זנגוויל טחון
דרך הכנה
  1. מכניסים את התמרים, השקדים, האגוזים, והתפוחים למעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה אבל לא יותר מדי דקה.
  2. מוסיפים את גרידת הלימון, הליקר והתבלינים ומערבבים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אם מוסיפים יין מתוק לקידוש במקום ליקר - החרוסת יוצאת בטעם בלתי נשכח
1
במה אפשר להחליף את ליקר התפוזים???

חרוסת

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 100 גר' ממרח תמרים או תמרים מגולענים 100 גר' אגוזים קצוצים 100 גר' שקדים קצוצים 2 תפוחי עץ חמצמצים קלופים 1 כף גרידת לימון 2 כפות ליקר תפוזים 1/2 כפית קנמון ...... Directions:
מכניסים את התמרים, השקדים, האגוזים, והתפוחים למעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה אבל לא יותר מדי דקה. מוסיפים את גרידת הלימון, הליקר והתבלינים ומערבבים. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר