Pesto
תפריט
ג', 12 דצמ 2017, 08:42
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות מרנג אגוזים ושוקולד

עוגיות מרנג אגוזים ושוקולד יבשות, מצוינות לפסח.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 12048   

עוגיות מרנג אגוזים ושוקולד
24 מנות
אפיה
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים
3 חלבונים
1 כפית תמצית וניל
1 כוס סוכר
300 גר' שוקולד צ'יפס קטנים מאד
1 כוס אגוזים קצוצים דק
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-200°.
  2. בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף ראשוני, מוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה, כף בכל פעם עד להבלעת כל כמות הסוכר.
  3. מוסיפים את הוניל וממשיכים להקציף עוד 3 דקות במהירות גבוהה.
  4. מוסיפים את השוקולד צ'יפס בקיפול לקצף, מוסיפים את האגוזים בקיפול,
  5. מנטפים כמות של כפית מלאה על נייר אפיה בתבנית, מכניסים לתנור וסוגרים את חום התנור, משאירים לייבוש בתנור סגור כל הלילה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
9
תודה!
8
ראובן מ. (עורך)
לא קריטי, אבל עדיף קצוצים עבור טעם אגוזי יותר ולא עמום.
7
עדיף אגוזים קצוצים או טחונים?זה משנה?
6
ראובן מ. (עורך)
כתוב ברור לא? תנור כבוי וסגור.
5
אבי בבקשה תשובה דחופה.
האם לכבות את התנור עם הכנסת העוגיות
4
ראובן מ. (עורך)
יש סוג קטנטן. כמו כן ניתן לרסק, לחתוך או לגרד כל שוקולד לפירורים קטנים. הצורה הראושנית לא עקרונית כי באפיה זה משתנה.
3
דפנה (מנוסה)
האים יש שוקולד ציפס יותר קטנים? אפשר לקצוץ רגילים במגמיקס?
2
ראובן מ. (עורך)
מודגש בסעיף 5. ואפשר לוותר על התוספות.
1
את התנור משאירים דלוק?והאם אפשר לוותר על האגוזים והשוקולד?

עוגיות מרנג אגוזים ושוקולד

By Published: עוגיות מרנג אגוזים ושוקולד יבשות, מצוינות לפסח. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 24 Ingredients: 3 חלבונים1 כפית תמצית וניל1 כוס סוכר300 גר' שוקולד צ'יפס קטנים מאד1 כוס אגוזים קצוצים דק ...... Directions:
מחממים את התנור ל-200°.בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף ראשוני, מוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה, כף בכל פעם עד להבלעת כל כמות הסוכר.מוסיפים את הוניל וממשיכים להקצ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר