Pesto
תפריט
ב', 23 אוק 2017, 12:34
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות קוקוס רכות

עגיות הקוקוס הפופולריות בפסח.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10319   

עוגיות קוקוס רכות
60 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: מתקדם
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
10 חלבונים (גודל 2)
1/2 1 כוסות סוכר
1/2 1כפיות מיץ לימון
1 כפית תמצית וניל
1/2 4 כוסות קוקוס טחון
דרך הכנה
  1. מניחים סיר או קערה על סיר ובו מים חמים מבעבעים קלות, דואגים שתחתית הסיר לא תיגע במים.
  2. שמים את החלבונים עם הסוכר והלימון בסיר העליון ומערבבים, לא מקציפים, ממשיכים בחימום בבחישה עד להמסת הסוכר והתערובת הופכת חמימה.
  3. מוסיפים את הקוקוס והוניל, מערבבים היטב, ממשיכים לבשל את התערובת בערבוב עוד כ-8 דקות או עד שהתערובת מבריקה ודביקה, מסירים מהאש.
  4. מניחים את הסיר ישירות על להבה נמוכה, מערבבים בחימום בעזרת כף עץ עד שהתערובת נפרדת מדפנות הסיר או כאשר מערבבים רואים את תחתית הסיר, מסירים מהאש.
  5. מנטפים כמות של כף על נייר האפיה או בעזרת שקית זילוף עוגיות במרחק 2 ס"מ בינהן.
  6. מכניסים לתנור שחומם ל-190° ואופים כ-20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות עם קרום מעט קשה אבל מרקם פנימי רך.
  7. מוציאים מהתנור ומצננים כ-5 דקות בתבנית, משחררים בעדינות מהנייר ומניחים לצינון מלא.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
COOKIES (מנוסה)
האם את התהליך של העוגיות קוקוס אפשר להכין גם עוגיות שקדים (עבממבר)שיצאו רכות מבפנים וקרום מעט קשה.זוכר?
5
מה עושים עם כל החלמונים?
4
ציון 10
תודה על העזרה. ושוב, המתכון מעולה.כמעט ולא נישאר.
2
אבי, העוגיות מהממות אבל הן נהיו רכות.
(איחסנתי כשהןקרות). האם כך צריך להיות?
1
ציון 10
מתכון מעולה. אף פעם לא אכלתי את עוגיות הקוקוס הקנויות. ממש לא מצאו חן.
יצאו יופי של עוגיות שחבל על הזמן. ממש סכנה.

עוגיות קוקוס רכות

By Published: עגיות הקוקוס הפופולריות בפסח. מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 60 Ingredients: 10 חלבונים (גודל 2)1/2 1 כוסות סוכר1/2 1כפיות מיץ לימון1 כפית תמצית וניל1/2 4 כוסות קוקוס טחון ...... Directions:
מניחים סיר או קערה על סיר ובו מים חמים מבעבעים קלות, דואגים שתחתית הסיר לא תיגע במים.שמים את החלבונים עם הסוכר והלימון בסיר העליון ומערבבים, לא מקציפים, ממשיכים בחימום בבחישה עד להמסת...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר