Pesto
תפריט
ש', 15 דצמ 2018, 05:24
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט עוף ולבבות דקל

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6086   

סלט עוף ולבבות דקל
6 מנות
בישול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים

3 חזות חצויים
1 כוס יין לבן יבש
1/2 כוס מרק עוף
2 שיני שום כתושות
1/4 כפית טימין יבש
1/4 כפית בזיליקום יבש
8 עלי חסה
מעט עלי סלט ירוקים
1 קופסה לבבות דקל מסוננים
1 עגבניה חתוכה לקוביות
1 בצל סגול בינוני פרוס לטבעות
לרוטב:
1/4 כוס חומץ בלסמי
1/3 כוס שמן זית
1 שן שום כתושה
1 כף חרדל טוב
1/4 כפית מלח
1/4 כפית טימין יבש
1/4 כפית בזיליקום יבש
1/2 כפית פלפל שחור גרוס

דרך הכנה
  1. מערבבים  במחבת את היין, השום, מרק העוף, והתבלינים ומביאים לרתיחה.
  2. מוסיפים את חזות העוף ומבשלים ברתיחה קלה כ-8 דקות, מסירים מהאש ומנחים לצינון של 10 דקות.
  3. מוציאים את חזות העוף וחותכים לרצועות, מניחים בקערה.
  4. חותכים את לבבות הדקל לפרוסות באורך 2 ס"מ ומוסיפים לקערת העוף.
  5. חותכים את עלי החסה ומוסיפים לקערה, מפזרים מעל עלי סלט ירוקים, העגבניה והבצל הפרוס.
  6. מכינים את הרוטב, מערבבים את כל החומרים בצנצנת סגורה ומנערים עד לקבלת תערובת אחידה.
  7. יוצקים את הרוטב על החומרים בקערה ומערבבים קלות.
  8. מעבירים לקערת הגשה.
סלט עוף ולבבות דקל By , 2005-04-22T18:04:52+03:00 סלט עוף ולבבות דקל Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 3 חזות חצויים1 כוס יין לבן יבש1/2 כוס מרק עוף2 שיני שום כתושות1/4 כפית טימין יבש1/4 כפית בזיליקום יבש8 עלי חסה מעט עלי סלט ירוקים1 קופסה לבבות דקל מס... Instructions: מערבבים  במחבת את היין, השום, מרק העוף, והתבלינים ומביאים לרתיחה.מוסיפים את חזות העוף ומבשלים ברתיחה קלה כ-8 דקות, מסירים מהאש ומנחים לצינון של 10 דקות.מוציאים את חזות העוף ו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר