Pesto
תפריט
ש', 15 דצמ 2018, 05:24
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תחתיות פאי לפסח

כמה גירסות לתחתיות פאי לפסח.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10333   

תחתיות פאי לפסח
1 מנות
אפיה
קושי: בינוני
» פאי וטארט» בוקר - בראנץ או קפה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
גירסה 1:
1 כוס קמח מצה
1 כף קמח תפוח אדמה
2 כפות סוכר
1/4 כפית קינמון
120 גר' חמאה או מרגרינה מומסת
גירסה 2:
1/2 2 כוסות אגוזי פקאן טחונים
1/3 כוס סוכר
1/4 כפית קינמון טחון
60 גר' חמאה או מרגרינה מומסת
גירסה 3:
1/2 1 כוסות אגוזים קלויים קצוצים דק
3 כפות סוכר
50 גר' חמאה או מרגרינה רכה
דרך הכנה
  1. גירסה 1-2, מערבבים את כל החומרים בקערה, מניחים למנוחה של 5 דקות.
  2. משטחים בידיים בתבנית פאי 24.
  3. לאפיה מוקדמת, להכניס למקרר ל-45 דקות, אופים כ-15 דקות ב-190° עד להזהבה.
  4. מוציאים ומצננים.
  5. גירסה 3, מערבבים את כל החומרים עד לקבלת תערובת פירורית אחידה.
  6. מוציאים ומעבירים לתבנית פאי, לוחצים בעזרת האצבעות על התחתית ו-3 ס"מ על הדפנות.
  7. מכניסים למקרר להתקשות.
  8. אופים כ-8 דקות ב-200°.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
9
ציון 10
8
ראובן מ. (עורך)
אפשר כמו גרסה 1 ללא קינמון וסוכר ומעט מלח.
7
מה עם תחתית לקישים מלוחים?
6
נראה שהכמות מאוד קטנה. לאיזה תבנית זה מתאים ?
5
ראובן מ. (עורך)
כל תחתית תתאים אם כך. אם את לא רוצה יותר מדי טעם אגוזי, אפשר לבחור ב-1.
4
אני רוצה להכין מילוי אגוזים
3
ראובן מ. (עורך)
לאיזה מילוי?
2
על איזה גירסה אתה ממליץ ?
1
ציון 10
הכנתי את הגרסה הראשונה ואפילו הוספתי ביצה אחת לתערובת יצא טעים בצורה בלתי רגילה יחסית למאפים של פסח קרנצי' וטעים
תחתיות פאי לפסח By , 2005-04-23T01:04:50+03:00 תחתיות פאי לפסח כמה גירסות לתחתיות פאי לפסח. Prep Time: PT20M Cook time: Yield: 1 Tags: none Ingredients: - גירסה 1:1 כוס קמח מצה1 כף קמח תפוח אדמה2 כפות סוכר1/4 כפית קינמון120 גר' חמאה או מרגרינה מומסתגירסה 2:1/2 2 כוסות אגוזי פקאן... Instructions: גירסה 1-2, מערבבים את כל החומרים בקערה, מניחים למנוחה של 5 דקות.משטחים בידיים בתבנית פאי 24.לאפיה מוקדמת, להכניס למקרר ל-45 דקות, אופים כ-15 דקות ב-190° עד ל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר