Pesto
תפריט
ד', 21 נוב 2018, 00:31
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חזה עוף צלוי בבלסמי

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 14694   

חזה עוף צלוי בבלסמי
4 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עיקריות» בוקר - בראנץ
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
4 חזות עוף שלמים ללא עור
4 יח' חזה אווז מעושן קצוץ
1 עגבניה גדולה קצוצה
1 כוס פטריות טריות קצוצות
8 עלי בזיליקום
2 כפות חומץ בלסמי
1 כף סוכר חום
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
1/4 כפית חרדל מוכן
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור לחום בינוני.
  2. מבצעים חתך בכל חזה ליצירת כיס, מניחים בכיס כף עגבניות קצוצות, כף פטריות קצוצות, 2 עלי בזיליקום ומעט חזה אווז קצוץ, מניחים את חזות העוף בתבנית משומנת קלות ומפזרים מעל את יתרת הירקות הקצוצים.
  3. בקערה קטנה מערבבים את החומץ, הסוכר מלח ופלפל גרוס והחרדל, מזלפים את התערובת מעל חזות העוף.
  4. מכניסים לאפיה של 15-25 דקות או עד להשחמה קלה, במשך הצליה מוזלפים עוד פעם אחת מהנוזלים בתחתית התבנית על חזה העוף.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
היה לי מתכון של עוף עם עגבניות מיובשות-ואני כמעט בטוחה שזה היה מהאתר שלך....יכול להיות? כי אני לא מצלחיחה למצוא אותו
חזה עוף צלוי בבלסמי By , 2005-03-29T05:21:11+02:00 חזה עוף צלוי בבלסמי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 4 חזות עוף שלמים ללא עור 4 יח' חזה אווז מעושן קצוץ1 עגבניה גדולה קצוצה1 כוס פטריות טריות קצוצות8 עלי בזיליקום2 כפות חומץ בלסמי1 כף סוכר חוםמלח ופלפל גרוס לפי ... Instructions: מחממים את התנור לחום בינוני. מבצעים חתך בכל חזה ליצירת כיס, מניחים בכיס כף עגבניות קצוצות, כף פטריות קצוצות, 2 עלי בזיליקום ומעט חזה אווז קצוץ, מניחים את חזות העוף בתבנית משומנת קלות ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר