Pesto
תפריט
ה', 14 דצמ 2017, 19:09
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

רבועי קרמל ואגוזים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7460   

רבועי קרמל ואגוזים
16 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: מתקדם
» עוגיות» בוקר - בראנץ או קפה
 
מרכיבים

לבצק התחתית:
1 כוס קמח
100 גר' חמאה או מרגרינה
1/4 כוס סוכר
1/2 כוס שוקולד צ'יפס
לשכבת הקרמל:
1/4 1 כוסות סוכר
1/3 כוס סירפ תירס
250 גר' חמאה או מרגרינה
250 גר' שמנת מתוקה
250 גר' אגוזי מלך קצוצים
לקישוט:
50 גר' שוקולד מריר

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-175°, משמנים תבנית 22X22.
  2. מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת פירורית.
  3. מפזרים את התערובת בתבנית, מיישרים ומהדקים מעט.
  4. אופים כ-15 דקות עד להשחמה קלה, מוציאים ומפזרים מייד את השוקולד צ'יפס, מניחים מעט להמסה ומורחים באופן שווה על כל שטח הבצק.
  5. ממיסים את הסוכר בסיר בבחישה על להבה בינונית, ברגע שהסוכר נמס מפסיקים לבחוש וממשיכים לבשל עד לקבלת קרמל בהיר, ממשיכים לבשל עוד מעט ובזהירות עד לקבלת קרמל כהה, מסירים מייד מהאש וטובלים את תחתית הסיר בקערת מים להפסקת הבישול.
  6. מוסיפים את סירופ התירס, החמאה והשמנת ומערבבים, מחזירים לחימום על להבה נמוכה עד לקבלת תערובת סמיכה וצמיגה, מסירים מהאש.
  7. מוסיפים מייד את האגוזים ומערבבים, יוצקים את התערובת על שכבת השוקולד בתבנית ומחליקים, מצננים.
  8. ממיסים את שוקולד ומזלפים מעל לאחר הצינון.
  9. מצננים לחלוטין וחותכים לריבועים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
האם אפשר להפחית מכמות הסוכר כדי שהעוגה לא תצא מתוקה מדי? והאם מרקם האגוזים יוצא כמו קרמל כמו חטיף אגוזי?
3
250 גר' שמנת מתוקה האם אתה מתכוון 250 מ"ל
און גר' ,נא תשובתך
2
שוב סליחה על טעות מצידי,האם הבצק של רבועי קרמל ואגוזים צריכים להיות קשים?אבקש לענות לי על שאלה 5 איזה...»»

רבועי קרמל ואגוזים

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 16 Ingredients: לבצק התחתית:1 כוס קמח100 גר' חמאה או מרגרינה1/4 כוס סוכר1/2 כוס שוקולד צ'יפסלשכבת הקרמל:1/4 1 כוסות סוכר1/3 כוס סירפ תירס...... Directions:
מחממים את התנור ל-175°, משמנים תבנית 22X22.מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת פירורית.מפזרים את התערובת בתבנית, מיישרים ומהדקים מעט.אופים כ-15 דקות עד להשחמה קלה, מוצי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר