Pesto
תפריט
ב', 17 דצמ 2018, 20:06
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרובעי שוקולד צ'יפס ואגוזים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4819   

מרובעי שוקולד צ'יפס ואגוזים
24 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים
250 גר' גבינה לבנה 9%
150 גר' חמאה רכה
1 כוס סוכר
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1/4 1 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
300 גר' שוקולד צ'יפס
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, משמנים תבנית 33X22.
  2. בקערה מקציפים את הגבינה, החמאה והסוכר לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים את הביצים תוך כדי הקצפה ואת תמצית הוניל.
  4. מנפים את הקמח ואבקת האפיה לקערה ומוסיפים לתערובת בערבוב ידני.
  5. מוסיפים את השוקולד צ'יפס והאגוזים ומערבבים.
  6. משטחים את התערובת בתבנית ומכניסים לאפיה של 40 דקות או עד להשחמה ובדיקה עם קיסם שיוצא יבש.
  7. מוציאים ומצננים על רשת, חותכים למרובעים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
2 אפשרויות, או להכין את המתכון כמו שהוא והעוגה תהיה מעט נמוכה, או להכין את המתכון ועוד חצי מתכון, היינו 1/2 1 כמויות.
1
שלום.

אם אנירוצה לעשות המתכון בתבנית 25X30 איך אתאים המרכיבים לתבנית

מה אני צריכה לשנות במרכיבים ?
מרובעי שוקולד צ'יפס ואגוזים By , 2005-05-16T14:05:18+03:00 מרובעי שוקולד צ'יפס ואגוזים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 24 Tags: none Ingredients: - 250 גר' גבינה לבנה 9%150 גר' חמאה רכה1 כוס סוכר2 ביצים1 כפית תמצית וניל1/4 1 כוסות קמח2 כפיות אבקת אפיה300 גר' שוקולד צ'יפס1 כוס אגוזי מלך קצוצים... Instructions: מחממים את התנור ל-180°, משמנים תבנית 33X22.בקערה מקציפים את הגבינה, החמאה והסוכר לתערובת אחידה.מוסיפים את הביצים תוך כדי הקצפה ואת תמצית הוניל.מנפים את הקמח ואבקת הא...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר