Pesto
תפריט
ד', 13 דצמ 2017, 01:39
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

רצועות עוף ופטוציני תרד ברוטב יין לימון

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4380   

רצועות עוף ופטוציני תרד ברוטב יין לימון
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עיקריות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
500 גר' פטוציני תרד
1 כוס יין לבן יבש
1 כוס מרק עוף
1/3 כוס מיץ לימון טבעי
1/2 לימון פרוס דק
3 שיני שום חצויות
1 עלה דפנה
600 גר' חזה עוף חתוך לרצועות
2 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
דרך הכנה
  1. מבשלים את הפסטה במים לא מומלחים עד לדרגת אל-דנטה, מוציאים ומסננים.
  2. בזמן בישול הפסטה, במחבת רחבה מחממים את היין, מרק העוף, השום, פרוסות הלימון ועלה הדפנה.
  3. מביאים לרתיחה ומוסיפים את רצועות העוף, מבשלים עד שהרצועות מלבינות.
  4. מוציאים את רצועות העוף בכף מסננת ומניחים בצלחת מכוסה לשמירה על החום.
  5. ממשיכים לבשל את הרוטב עד לצימצום לחצי, מוציאים את שיני השום, פרוסות הלימון ועלה הדפנה, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל גרוס לפי הטעם.
  6. מניחים את הפטוציני בצלחת הגשה גדולה, מניחים מסביב את פרוסות הלימון, מניחים את רצועות העוף מעל הפסטה.
  7. מפזרים מעל פטרוזילה ויוצקים את הרוטב, מערבבים קלות.
  8. מגישים מיד.
הערות
  • ניתן לגרד מעל גבינת פרמזן לפני ההגשה.
  • ניתן להחליף את חזה העוף בחזה הודו.

רצועות עוף ופטוציני תרד ברוטב יין לימון

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 500 גר' פטוציני תרד1 כוס יין לבן יבש1 כוס מרק עוף1/3 כוס מיץ לימון טבעי1/2 לימון פרוס דק3 שיני שום חצויות1 עלה דפנה600 גר' חזה עוף חתוך לרצועות2 כפות פט...... Directions:
מבשלים את הפסטה במים לא מומלחים עד לדרגת אל-דנטה, מוציאים ומסננים.בזמן בישול הפסטה, במחבת רחבה מחממים את היין, מרק העוף, השום, פרוסות הלימון ועלה הדפנה.מביאים לרתיחה ומוסיפים...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר