Pesto
תפריט
ה', 14 דצמ 2017, 18:48
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פאי גבינה ודובדבנים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4496   

פאי גבינה ודובדבנים
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» פאי וטארט» קפה
 
מרכיבים
לבסיס:
150 גר' פירורי ביסקויט
1/2 כפית קינמון
80 גר' חמאה מומסת
למלית:
250 גר' דובדבנים טריים מגולענים
500 גר' גבינת שמנת
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, מכינים תבנית פאי 24 עמוקה או תבנית 24 עגולה עם תחתית מתפרקת.
  2. מערבבים את כל חומרי הבסיס בקערה, משטחים על התחתית ודפנות התבנית, מהדקים.
  3. מקציפים את הגבינה והסוכר לתערובת קלה, מוסיפים תוך כדי הקצפה את הביצים אחת לאחר השניה, מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים.
  4. יוצקים שכבה דקה של המלית על תחתית הפאי, מפזרים מעל את הדובדבנים, משטחים ויוצקים את שארית המלית ומחליקים.
  5. מכניסים לאפיה של כ-25 דקות או עד שהמלית מתייצבת.
  6. מוציאים ומצננים בתבנית על רשת.
  7. מפזרים מעל אבקת סוכר.
הערות
  • ניתן להחליף חמאה במרגרינה.
  • ניתן להשתמש בגבינה 9% במקום גבינת השמנת ולהוסיף 2 כפות קורנפלור מנופה לתערובת.

פאי גבינה ודובדבנים

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: לבסיס:150 גר' פירורי ביסקויט1/2 כפית קינמון80 גר' חמאה מומסתלמלית:250 גר' דובדבנים טריים מגולענים500 גר' גבינת שמנת1/2 כוס ס...... Directions:
מחממים את התנור ל-180°, מכינים תבנית פאי 24 עמוקה או תבנית 24 עגולה עם תחתית מתפרקת.מערבבים את כל חומרי הבסיס בקערה, משטחים על התחתית ודפנות התבנית, מהדקים.מקציפים את הגבינה ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר