Pesto
תפריט
ה', 28 מרץ 2024, 10:37
110498 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

צ'חוחובילי - עוף ברוטב רימונים קווקזי

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 12127   

* תמונה להמחשה By Victor Vizu, via Wikimedia Commons
צ'חוחובילי - עוף ברוטב רימונים קווקזי
3 מנות
טיגון
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 8.7
[3 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 עוף בינוני חתוך ל-8 חלקים
  • 2 בצלים בינוניים קצוצים
  • 50 גר' מרגרינה או חמאה
  • 1 כף קמח
  • 1 כוס מרק עוף
  • 1/2 כוס עגבניות כתושות
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/2 כוס מיץ רימונים
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • 3 כפות כוסברה טריה קצוצה
  • 2 כפות בזיליקום טרי קצוץ
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
דרך הכנה
  1. ממיסים את המרגרינה בסיר, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים בבחישה עד שהבצל הופך שקוף, מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים היטב מכל הצדדים, מוסיפים את כף הקמח ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים את את שאר החומרים ומערבבים, מביאים לרתיחה ומנמיכים ללהבה בינונית, מבשלים עד שהעוף מתרכך והנוזל מצטצם לרוטב חמוץ מתוק, בודקים תיבול מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עוד כמה דקות.
  3. מגישים חם.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
8
ציון 6
יש את כל הסיבות שהמתכון יצא מוצלח מאוד. משום מה זה היה מאוד מאכזב. פשוט לא טעים.
7
אבי מ. (מקצוענ/ית)
הכוונה למיץ רימונים, לא סירופ רימונים מתוק למשקאות, שלא בעונה משתמשים בתרכיז מבקבוק מהול במעט מים לפי הטעם.
6
אבי שלום
האם הכוונה למיץ טבעי שסוחטים או לתרכיז? אם מיץ, במה להשתמש מחוץ לעונת הרימונים?
תודה
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
סוחטים במכשיר הפשוט לסחיטת תפוזים, זה עם הידית שמורידים ומוחץ את הפרי.
4
איך מכינים מיץ רימונים? שמעתי שיש הרבה ברזל ברימון.
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אין כל בעיה, אני מסיר תמיד את העור מכל מיני סיבות.
צ'חוחובילי - עוף ברוטב רימונים קווקזי By , 2005-03-28T21:15:04+02:00 צ'חוחובילי - עוף ברוטב רימונים קווקזי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 3 Tags: none Ingredients: - 1 עוף בינוני חתוך ל-8 חלקים 2 בצלים בינוניים קצוצים 50 גר' מרגרינה או חמאה 1 כף קמח 1 כוס מרק עוף 1/2 כוס ... Instructions: ממיסים את המרגרינה בסיר, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים בבחישה עד שהבצל הופך שקוף, מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים היטב מכל הצדדים, מוסיפים את כף הקמח ומערבבים היטב. מוסיפים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר