Pesto
תפריט
ה', 19 אוק 2017, 21:25
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידת גבינה ובצל

פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10216   

פשטידת גבינה ובצל
6 מנות
אפיה
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים

מעט פירורי לחם לתבנית
1 בצל בינוני קצוץ
15 גר' חמאה
6 ביצים
1 מיכל שמנת מתוקה
4 כפות גבינת קוטג'
150 גר' גבינה צהובה מגורדת
100 גר' גבינת קשקבל מגורדת
1/2 כפית מלח
מעט פלפל שחור גרוס
1/4 כפית טימין יבש
1 כף עירית קצוצה דק (לבחירה)
3 כפות קמח תופח

דרך הכנה
  1. מחממים תנור ל-180°, משמנים תבנית זכוכית חסינת חום עגולה בקוטר 25 ס"מ ומפזרים מעט פירורי לחם.
  2. ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות והתרככות, מסירים מהאש.
  3. טורפים בקערה את הביצים, מוסיפים את הגבינות ושאר המרכיבים ואת הבצל המטוגן, מנפים מעל את הקמח ומערבבים היטב.
  4. יוצקים לתבנית ומשטחים.
  5. אופים כ-35 דקות עד להשחמה יפה.
  6. מוציאים ומצננים על רשת, חותכים למנות לאחר הצינון.

פשטידת גבינה ובצל

By Published: פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: מעט פירורי לחם לתבנית1 בצל בינוני קצוץ15 גר' חמאה6 ביצים1 מיכל שמנת מתוקה4 כפות גבינת קוטג'150 גר' גבינה צהובה מגורדת100 גר' גבינת קשקבל מגורדת1/2 כפ...... Directions:
מחממים תנור ל-180°, משמנים תבנית זכוכית חסינת חום עגולה בקוטר 25 ס"מ ומפזרים מעט פירורי לחם.ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות והתרככות, מסירים מהאש....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר