Pesto
תפריט
ה', 14 דצמ 2017, 18:57
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מטבל יוגורט ים-תיכוני

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5947   

מטבל יוגורט ים-תיכוני
4 מנות
הכנה וקירור
קושי: קל הכנה
» מטבלים
 
מרכיבים
1 כוס יוגורט רגיל
3 כפות גבינת פרמזן מגורדת
2 כפות בזיליקם טרי קצוץ
1 שן שום כתושה
4 עגבניות מיובשות בשמן מסוננות
1/4 כפית סוכר או דבש
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
דרך הכנה
  1. מסננים את העגבניות המיובשות מהשמן, מקצצים דק.
  2. מערבבים היטב את כל החומרים בקערה, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  3. מכסים בניילון צמיד ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
  4. מוציאים ומניחים 15 דקות בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
  5. מגישים עם ירקות טריים כמו גזר, פלפלים, מלפפונים וכו' חתוכים לרצועות או משולשי פיתה.

מטבל יוגורט ים-תיכוני

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 1 כוס יוגורט רגיל3 כפות גבינת פרמזן מגורדת2 כפות בזיליקם טרי קצוץ1 שן שום כתושה4 עגבניות מיובשות בשמן מסוננות 1/4 כפית סוכר או דבשמלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם. ...... Directions:
מסננים את העגבניות המיובשות מהשמן, מקצצים דק.מערבבים היטב את כל החומרים בקערה, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.מכסים בניילון צמיד ומכניסים למקרר לשעה לפחות.מוציאי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר