Pesto
תפריט
ש', 21 אוק 2017, 02:32
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קיש פטריות וגבינה בבצק פילו

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7607   

קיש פטריות וגבינה בבצק פילו
6 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: בינוני
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
50 גר' חמאה
250 גר' פטריות מעורבות פרוסות
1 שן שום כתושה
2 כפות יין אדום יבש
1 כף עלי טימין קוצים גס
קורט אגוז מוסקט
3 עלי פילו
100 גר' חמאה מומסת
100 גר' גבינת קוטג'
100 גר' גבינת שמנת
3 ביצים טרופות קל
1 גביע שמנת חמוצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
דרך הכנה
  1. מחממים תנור ל-180°.
  2. ממיסים את החמאה במחבת רחבה, מוסיפים את הפטריות ומערבבים, מטגנים בבחישה עד לריכוך הפטריות, מוסיפים את השום ומערבבים, מוסיפים את היין, הטימין ואגוז המוסקט ומבשלים עוד דקה, מסירים מהאש ומסננים את הנוזלים.
  3. חוצים את עלי הפילו לשני חצאים, פורשים עלה פילו ומורחים בחמאה מומסת, מניחים עליו עלה נוסף ומורחים שוב, כך עם כל העלים.
  4. מרימים את כל חבילת העלים ומניחים בתבנית פאי בגודל 24, לוחצים מעט להצמדה לתחתית.
  5. מערבבים את הגבינות עם הביצים והשמנת, מוסיפים את הפטרוזיליה, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, יותקים מחצית מהתערובת על העלים בתבנית.
  6. מפזרים מעל את תערובת הפטריות בגובה אחיד, יוצקים מעל את שארית תערובת הגבינות.
  7. אופים כ-30 דקות עד להשחמה של העלים והתייצבות התערובת.
  8. מוציאים ומצננים מעט לפני חיתוך והגשה.

קיש פטריות וגבינה בבצק פילו

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 50 גר' חמאה250 גר' פטריות מעורבות פרוסות1 שן שום כתושה2 כפות יין אדום יבש1 כף עלי טימין קוצים גסקורט אגוז מוסקט3 עלי פילו100 גר' חמאה מומסת100 גר' גבינת...... Directions:
מחממים תנור ל-180°.ממיסים את החמאה במחבת רחבה, מוסיפים את הפטריות ומערבבים, מטגנים בבחישה עד לריכוך הפטריות, מוסיפים את השום ומערבבים, מוסיפים את היין, הטימין ואגוז המוסקט ומבשלים עוד...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר