Pesto
תפריט
ד', 18 אוק 2017, 04:55
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מאפה בצק פריך עם גבינה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8435   

מאפה בצק פריך עם גבינה
6 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» מנות ראשונות» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
לבצק:
1/2 2 כוסות קמח
300 גר' מרגרינה
1 מיכל שמנת חמוצה
1/4 כפית מלח
למילוי:
200 גר' גבינה בולגרית או פטה מפוררת
200 גר' גבינת קוטג'
150 גר' גבינה צהובה מגורדת
1 תפוח אדמה מבושל
2 ביצים
3 כפות בצל ירוק קצוץ
לציפוי:
1 חלמון טרוף קלות
 שומשום או קצח
דרך הכנה
  1. מערבבים את כל חומרי הבצק לקבלת בצק חלק, מכסים ומכניסים לצינון למקרר לשעתיים.
  2. מועכים את תפוח האדמה בקערה ומוסיפים את הגבינות, הבצל והביצים טועמים ומתבלים.
  3. מחלקים את הבצק לשני חלקים, משמנים תבנית במרגרינה ומשטחים חלק אחד על התחתית והדפנות של תבנית פאי 24.
  4. מפזרים את המילוי על הבצק בצורה שווה ומניחים את יתרת הבצק מעל, צובטים את שני חלקי הבצק בקצוות לאטימה.
  5. מורחים על הבצק מעט חלמון, דוקרים במזלג ומפזרים שומשום או קצח.
  6. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני עד להשחמה קלה של הבצק.
  7. מוציאים ומצננים לפני החיתוך.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ראובן מ. (עורך)
לא
3
האם אפשר להחליף את המרגרינה בשמן?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר בוודאי.
1
לקראת חג השבועות. האם ניתן להחליף את הבצק הפריך בעלי פילו?

מאפה בצק פריך עם גבינה

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: לבצק:1/2 2 כוסות קמח300 גר' מרגרינה1 מיכל שמנת חמוצה1/4 כפית מלחלמילוי:200 גר' גבינה בולגרית או פטה מפוררת200 גר' גבינת קוטג...... Directions:
מערבבים את כל חומרי הבצק לקבלת בצק חלק, מכסים ומכניסים לצינון למקרר לשעתיים.מועכים את תפוח האדמה בקערה ומוסיפים את הגבינות, הבצל והביצים טועמים ומתבלים.מחלקים את הבצק לשני חל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר