Pesto
תפריט
ה', 14 דצמ 2017, 02:44
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פרפה מסקרפונה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4064   

פרפה מסקרפונה
8 מנות
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» קינוחים» צהריים - ערב או קפה
 
מרכיבים

6 חלמונים
1/2 כוס סוכר
4 כפות יין קינוח מתוק
1 מיכל שמנת מתוקה
500 גר' גבינת מסקרפונה
3 חלבונים

דרך הכנה
  1. מניחים את החלמונים בסיר בינוני ומוסיפים 4 כפות סוכר, מקציפים כשתי דקות במקצף/מטרף ידני עד שנוצרת קציפה בהירה.
  2. מוסיפים את היין. מניחים את הסיר מעל סיר נוסף עם מים מבעבעים קלות, ממשיכים להקציף עד שנוצרת קציפה אוורירית וחמה. מצננים מעט.
  3. מניחים את גבינת המסקרפונה בקערה, בוחשים מעט לריכוך, יוצקים מעליה את הקציפה, מקפלים בעדינות.
  4. מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר ומקפלים לתערובת הגבינה.
  5. יוצקים לתבנית מוארכת (אינגליש קייק) מרופדת בניילון צמיד או 8 תבניות רינג אישיות המונחות על מגש, מכסים ומקפיאים 8 שעות.
  6. לפני ההגשה הופכים את התבנית ומסירים את הפלסטיק.
  7. להניח לקציפה להפשיר כ-5-6 דקות מחוץ למקרר בכדי להקל על הפריסה.
  8. פורסים למנות או מניחים מנה אישית בצלחת ומגישים.
  9. מגישים בלוית פירות חמצמצים פרוסים ו/או רוטב פירות.
  10. להכנת רוטב פירות:
    מבשלים 5 דקות מרתיחה 200 גר' פירות (אפשר פירות יער קפואים) עם 8 כפות סוכר או לפי הטעם.
  11. מעבירים את הרוטב דרך מסננת דקה, מצננים עד להגשה.
הערות
  • להשתמש בביצים ממקור אמין.

פרפה מסקרפונה

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: 6 חלמונים1/2 כוס סוכר4 כפות יין קינוח מתוק1 מיכל שמנת מתוקה500 גר' גבינת מסקרפונה3 חלבונים...... Directions:
מניחים את החלמונים בסיר בינוני ומוסיפים 4 כפות סוכר, מקציפים כשתי דקות במקצף/מטרף ידני עד שנוצרת קציפה בהירה. מוסיפים את היין. מניחים את הסיר מעל סיר נוסף עם מים מבעבעים קלות, ממשיכים...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר