Pesto
תפריט
ג', 17 אוק 2017, 07:07
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מוס מסקרפונה ושמנת חמוצה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4306   

מוס מסקרפונה ושמנת חמוצה
8 מנות
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» קינוחים» קפה או ארוחה קלה
 
מרכיבים

2 כפיות ג'לטין
1/4 כוס חלב
500 גר' גבינת מסקרפונה
1 גביע שמנת חמוצה
3/4 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
1/2 כפית גרידת קליפת לימון
500 מיל' שמנת מתוקה
10 עוגיות שקדים שבורות גס

דרך הכנה
  1. מביאים את הגבינה והשמנת החמוצה לטמפרוטרת החדר.
  2. מערבבים את הג'לטין עם החלב, מניחים לספיגת החלב ותפיחת הג'לטין, מחממים במיקרוגל או בכלי כפול על מים חמים עד להמסה מושלמת של הג'לטין, מניחים מעט לצינון.
  3. מניחים את הגבינה והשמנת חמוצה בקערה, מוסיפים את הסוכר, תמצית הוניל וגרידת קליפת הלימון ומקציפים כ- 3 דקות עד להמסת הסוכר.
  4. מערבבים 4 כפות מתערובת הגבינה היטב עם הג'לטין, מחזירים את כל תערובת הג'לטין לקערת הגבינה ומקציפים היטב 30 שניות.
  5. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה ומקפלים בעדינות לתערובת.
  6. יוצקים מעט מהקציפה לגביעי הגשה, מפזרים מעט שברי עוגיות שקדים, יוצקים מעל את יתרת הקציפה.
  7. מניחים במקרר ל-3 שעות לפחות להתייצבות.
  8. מגישים עם פרוסות פירות העונה מעל.
הערות
  • ניתן להכין את המוס גם ללא ג'לטין.
  • ניתן להמיר את גבינת המסקרפונה בגבינת שמנת.
  • מספר המנות בהתאם לגודל גביעי ההגשה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה

מוס מסקרפונה ושמנת חמוצה

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: 2 כפיות ג'לטין1/4 כוס חלב500 גר' גבינת מסקרפונה1 גביע שמנת חמוצה3/4 כוס סוכר1 כפית תמצית וניל1/2 כפית גרידת קליפת לימון500 מיל' שמנת מתוקה10 עוגיות ש...... Directions:
מביאים את הגבינה והשמנת החמוצה לטמפרוטרת החדר.מערבבים את הג'לטין עם החלב, מניחים לספיגת החלב ותפיחת הג'לטין, מחממים במיקרוגל או בכלי כפול על מים חמים עד להמסה מושלמת של הג'לטין, מניחי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר