Pesto
תפריט
ד', 19 דצמ 2018, 12:27
110410 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות לימון

עוגיות ניטוף.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 3640   

עוגיות לימון
48 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
2 ביצים (מס' 1)
3/4 כוס סוכר
2/3 כוס שמן
2 כפיות תמצית וניל
1 כפית גרידת קליפת לימון
דרך הכנה
  1. מנפים את הקמח, אבקת האפיה והמלח לקערה.
  2. בקערה נוספת מקציפים את הביצים כדקה, מוסיפים את הסוכר, השמן, תמצית הוניל וגרידת קליפת הלימון ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים לתערובת הביצים את תערובת הקמח ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
  4. מכסים את הקערה בניילון צמיד ומאחסנים במקרר לחצי שעה.
  5. מחממים את התנור ל-200°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור.
  6. מנטפים תלוליות בכמות של כפית מלאה על הנייר בתבנית ובמרווחים של 5 ס"מ, משטחים מעט עם תחתית כוס שנטבלה במעט מים.
  7. מכניסים לאפיה של של כ-10 דקות או עד להשחמה קלה בלבד, העוגיות מתפשטות באפיה ומשתטחות.
  8. מוציאים ומצננים על רשת.
  9. מאחסנים בכלי סגור.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ציון 10
עוגיות נהדרות-עדינות מאוד וקלות להכנה.
עוגיות לימון By , 2005-06-29T01:06:27+03:00 עוגיות לימון עוגיות ניטוף. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 48 Tags: none Ingredients: - 2 כוסות קמח2 כפיות אבקת אפיה1/2 כפית מלח2 ביצים (מס' 1)3/4 כוס סוכר2/3 כוס שמן2 כפיות תמצית וניל1 כפית גרידת קליפת לימון ... Instructions: מנפים את הקמח, אבקת האפיה והמלח לקערה.בקערה נוספת מקציפים את הביצים כדקה, מוסיפים את הסוכר, השמן, תמצית הוניל וגרידת קליפת הלימון ומערבבים היטב.מוסיפים לתערובת הביצים את תערו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר