Pesto
תפריט
ד', 13 דצמ 2017, 07:23
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סהרונים מבצק גבינות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6228   

סהרונים מבצק גבינות
60 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או ארוחה קלה
 
מרכיבים
250 גר' גבינה לבנה
1 קופסה קוטג'
200 גר' גבינה צהובה מגוררת
200 גר' מרגרינה או חמאה רכה
½ 2 כוסות קמח תופח
כפית מלח
לציפוי:
ביצה טרופה
מעט שומשום
דרך הכנה
  1. לערבב ולאחד את כל החומרים לבצק בקערה או בקערת מיקסר,
  2. לקרר בכלי סגור או עטוף בניילון במקרר לפחות 8 שעות.
  3. לחלק ל-5 חלקים ולרדד כל חלק לעיגול בקוטר 30 ס"מ.
  4. לחתוך בסכין חד כל עיגול ל-12 משולשים ולגלגל לסהרונים מהצד הרחב אל הצר.
  5. להניח בתבנית על נייר אפיה ולמרוח ביצה טרופה.
  6. לפזר מעט שומשום ולאפות בתנור שחומם מראש לחום גבוה עד להשחמה קלה.
  7. להוציא ולצנן על רשת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
האם אפשר להקפיא את הסהרונים
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בהחלט.
1
שבוע טוב ,אפשר להכין מראש ולמם לפני ההגשה?

סהרונים מבצק גבינות

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 60 Ingredients: 250 גר' גבינה לבנה1 קופסה קוטג'200 גר' גבינה צהובה מגוררת200 גר' מרגרינה או חמאה רכה½ 2 כוסות קמח תופחכפית מלחלציפוי:ביצה טרופהמעט שומשום ...... Directions:
לערבב ולאחד את כל החומרים לבצק בקערה או בקערת מיקסר,לקרר בכלי סגור או עטוף בניילון במקרר לפחות 8 שעות.לחלק ל-5 חלקים ולרדד כל חלק לעיגול בקוטר 30 ס"מ.לחתוך בסכי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר