"דורות - מוצרי שום ותיבול"." /> "דורות - מוצרי שום ותיבול"." />
Pesto
תפריט
ד', 17 אוק 2018, 00:49
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פסטה ברוטב עגבניות עשבי תיבול וג'ינג'ר

מתכון של השף ויקטור כהן עבור ובאדיבות "דורות - מוצרי שום ותיבול".    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 3998   

פסטה ברוטב עגבניות עשבי תיבול וג'ינג'ר
4 מנות
בישול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

1 חב' פסטה (400 גר')  פרפרים מבושלת
1/3 כוס שמן זית
2 בצלים בינוניים חתוכים
4 עגבניות בינוניות בשלות קלופות וחתוכות לקוביות
4 קוביות שום כתוש דורות
4 קוביות בזיליקום קצוץ דורות
1 קובייה ג'ינג'ר כתוש דורות 
1 כפית אבקת מרק עוף
קורט מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
גבינת מוצרלה או פרמזן מגורדת (לא הכרחי)

דרך הכנה
  1. מאדים בשמן הזית (לא חם מידי) את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את קוביות השום וממשיכים לאדות עוד 2-3 דקות.
  2. מוסיפים את העגבניות החתוכות וממשיכים לאדות לאחר כ-5 דקות להוסיף את הבזיליקום הג'ינג'ר אבקת המרק מלח ופלפל וממשיכים לאדות למקרם סמיך.
  3. יוצקים את הרוטב על הפסטה ואפשר להוסיף למעלה את הגבינה המגורדת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
להוסיף 1 כף רסק עגבניות, 1 כפית סוכר ו-1 כוס מים להביא לרתיחה ולבשל עוד 2-3 דקות, לבדוק אם יש צורך במעט יותר מלח.
1
ציון 10
יצא מאוד טעים אבל לא היה מספיק רוטב (נוזלים) האם היה צריך להוסיף עגבניות או שמן זית?
פסטה ברוטב עגבניות עשבי תיבול וג'ינג'ר By , 2005-07-17T13:07:41+03:00 פסטה ברוטב עגבניות עשבי תיבול וג'ינג'ר מתכון של השף ויקטור כהן עבור ובאדיבות "דורות - מוצרי שום ותיבול". Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 1 חב' פסטה (400 גר')  פרפרים מבושלת 1/3 כוס שמן זית2 בצלים בינוניים חתוכים 4 עגבניות בינוניות בשלות קלופות וחתוכות לקוביות4 קוביות שום כתוש דורות4 קוביות בזיליקום קצוץ... Instructions: מאדים בשמן הזית (לא חם מידי) את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את קוביות השום וממשיכים לאדות עוד 2-3 דקות.מוסיפים את העגבניות החתוכות וממשיכים לאדות לאחר כ-5 דקות להוסיף את הבזיליקום הג'ינג'...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר