Pesto
תפריט
ב', 23 אוק 2017, 12:46
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פנה קוטה יוגורט פסיפלורה

קינוח קייצי מרענן.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4853   

פנה קוטה יוגורט פסיפלורה
10 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: מתקדם
» קינוחים» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים

400 גר' יוגורט בטמפרטורת החדר
500 גר' שמנת מתוקה
100 גר' סוכר
14 גר' אבקת ג'לטין
1/4 כוס מים
1/2 כוס מחית פסילפלורה

דרך הכנה
  1. מעבירים את מחית הפסיפלורה דרך מסננת, מערבבים בכדי לשחר את הגרעינים מהנוזלים, מניחים את הנוזל המסונן בצד.
  2. בקערה קטנה מערבבים את הג'לטין עם 1/2 כוס מים פושרים, מניחים ל-5 דקות לתפיחה וספיגת המים, מחממים במיקרוגל או בסיר כפול על מים חמים להמסה מושלמת, מניחים בצד לצינון.
  3. בסיר בינוני, מחממים את השמנת עם הסוכר עד לפני רתיחה, מסירים מהאש ובוחשים פנימה את תערובת הג'לטין, מחזירים לחימום נוסף ומערבבים היטב עד להמסת הג'לטין בשמנת, מסירים מהאש ומוסיפים את היוגורט לאט ובבחישה מתמדת.
  4. מוסיפים את נוזל מחית הפסיפלורה ומערבבים, ניתן להוסיף מעט גרעיני פסיפלורה מסינון המחית לתערובת.
  5. יוצקים את התערובת לתבניות אישיות או תבנית שקעים סיליקון, מעבירים למקרר להתייצבות של 4 שעות לפחות.
  6. הופכים על צלחת הגשה ומגישים עם מעט מחית פסיפלורה נוספת כקישוט או פירות טריים פרוסים.
הערות
  • מספר המנות יכול להשתנות בהתאם לגודל התבניות שבשימוש.
  • כמות הסוכר ניתנת לשינוי לפי הטעם וניתן להשתמש גם בממתיק מלאכותי עמיד בחום ורצוי להשתמש בסטיביה שהיא תחליף סוכר טבעי.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בודאי, אין צורך בתוספת סוכר.
1
שאלה- האם ניתן להשתמש בפרי טרי במקום מחית? האם יש צורך להוסיף יותר סוכר?

פנה קוטה יוגורט פסיפלורה

By Published: קינוח קייצי מרענן. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: 400 גר' יוגורט בטמפרטורת החדר500 גר' שמנת מתוקה100 גר' סוכר14 גר' אבקת ג'לטין1/4 כוס מים1/2 כוס מחית פסילפלורה...... Directions:
מעבירים את מחית הפסיפלורה דרך מסננת, מערבבים בכדי לשחר את הגרעינים מהנוזלים, מניחים את הנוזל המסונן בצד.בקערה קטנה מערבבים את הג'לטין עם 1/2 כוס מים פושרים, מניחים ל-5 דקות לתפיחה וספ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר