Pesto
תפריט
א', 21 אוק 2018, 07:52
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת שוקולד ב 60 שניות

בואו לראות ב-60 שניות איך אופים עוגת שוקולד. השף עמרי בן פרז מביא בדקה אחת בלבד את כל התורה של אפיית עוגה -- המרכיבים המדוייקים, הערבול, ההקצפה והמסת השוקולד. התבנית המומלצת, דרגת חום האפייה ואיך יודעים מתי העוגה מוכנה. בסיום האפייה נלמד איך מכינים את ציפוי השוקולד, ונחשוף שידרוגים
שפה: עברית ::: 971
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר