Pesto
תפריט
ד', 21 נוב 2018, 06:47
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פירושקי עם פירה ובצל מטוגן

יאממיי פירושקי עם פירה והמון בצל מטוגן.
בד"כ עושים אותם עבים כמו סופגניה אבל אני מכין אותם קלילים יותר. זה פחות מפוצץ..
 
המצרכים לבצק:
חצי קילו קמח לבן רגיל
חצי קוביית שמרים טריים או חצי שקית
כפית סוכר
מים או חלב עד קבלת בצק חלק וגמיש
כף וחצי שמן
 
למילוי: פירה תפוחי אדמה עם בצל מטוגן.
 
מתפיחים את הבצק כחצי שעה. מרדדים ויוצרים דיסקיות בעזרת כוס או מכסה. ממלאים בתערובת פירה (או כל דבר אחר - בשר, ירקות) וסוגרים היטב לצורת סהרון. מתפיחים עוד חצי שעה על משטח מקומח היטב כאשר הפירושקי מכוסים במגבת.
 
מטגנים בשמן עמוק עד קבלת גוון זהוב.
 
שפה: עברית ::: 1848
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר