Pesto
תפריט
ד', 18 אוק 2017, 04:56
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מתכון לבגט

איך להכין בגט צרפתי אמיתי.

חומרים - שלב א':
2 כוסות קמח 
כוס וחצי מים פושרים 
קורט שמרים טריים (בערך 2 גרם)
לסרטון הכנת הפוליש (שלב א') הקליקו כאן: http://www.youtube.com/watch?v=RxGbIV...

חומרים - שלב ב':
2.5 כוסות מים קרים 
1 ק"ג קמח לחם (שטיבל2) 
כפית וחצי מלח 
15 גרם שמרים טריים 
אופן הכנה:

שלב א' -- הכנה יום קודם:
מערבבים את כוסות המים, הקמח והשמרים בקערה.
מכסים ומניחים בצד ל-3 שעות.
לאחר 3 שעות מכניסים למקרר ל-12 שעות.

שלב ב':
מכניסים את כל החומרים למיקסר ולשים עם וו לישה, כולל המסה של שלב א' במהירות בינונית למשך כ-10-12 דקות עד שהבצק הופך אחיד.
מניחים את הבצק בצד לשעה מכוסה במגבת מטבח.
מחלקים ל-10 גלילים ומניחים בצד לעוד 15 דקות.
מעצבים צורה של בגט מוארך עם שפיץ, מניחים על מגשים ומכסים בבד למשך שעה-שעה וחצי, עד שהבגט מכפיל את נפחו.
יוצרים חתכים ומכניסים לתנור מחומם מראש ל-240 מעלות. 
מניחים בתחתית התנור קערה עם מים ליצירת אדים.
לאחר 2-3 דקות מורידים את החום ל 180 מעלות ואופים עוד 15 דקות.
שפה: עברית ::: 482
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר