Pesto
תפריט
ג', 24 אוק 2017, 12:34
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות תפוחים, עם קערה אחת בלבד

להשרות כוס צימוקים במים חמים כ-10 דקות
לחמם תנור ל-160 מעלות

מרכיבים:

2 ביצים
120 גרם סוכר
100 מ"ל שמן
50 מ"ל חמאה מומסת
 

לערבב היטב עם מטרפה


לנפות לקערה 250 גרם קמח עוגה (אפשר גם 200 גרם קמח רגיל עם 50 גרם קורנפלור)
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
2 תפוחים מקולפים, מגולענים וחתוכים לקוביות
להוסיף את הצימוקים, מסוננים מהמים
1 כפית רום

לצקת לתבנית מרופדת
לפזר מעל שקדים חצויים/לבנים
 

להכניס לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות לכ-30 דקות

להוציא לצינון ולחתוך לריבועים להגשה.

שפה: אחר ::: 777
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר