Pesto
תפריט
ג', 17 אוק 2017, 16:22
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פאי מראנג לימון

חומרים ל-2 פאי (18 סמ קוטר):

עבור קראמבל: 
180 גרם אבקת שקדים 
140 גרם סוכר 
140 גרם חמאה ללא מלח, קרה
140 גרם קמח
1 קמצוץ של מלח

לבסיס ביסקוויט פריך: 
320 גרם פירורי ביקוויט
60 גרם סוכר 
80 גרם נטיפי שוקולד לבן
80 גרם חמאה לא מלוחה
למלית לימון: 
200 גרם מיץ לימון
1 גרידת לימון 
100 גרם סוכר 
240 גרם ביצים שלמות 
5 גיליונות ג'לטין (או 10 גרם) 
240 גרם נטיפי שוקולד לבן

לקבלת מרנג שוויצרי: 
200 גרם חלבונים 
400 גרם סוכר

לגימור: 
20 גר אבקת סוכר

שפה: אחר ::: 267
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר