Pesto
תפריט
ב', 11 דצמ 2017, 19:02
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה, שוקולד לבן ופטל - ללא אפיה

בחרו תרגום בעברית

מתכון באדיבות Home Cooking Adventure

התרגום באדיבות אתר "פסטו", בידי ראובן מנשרוף
מרכיבים והוראות הכנה במקביל לווידאו:
1/4 כוס סוכר
1 כפית קורנפלור
1/2 1 (150 גרם) כוס פטל (טרי או קפוא)
לבשל על חום בינוני-נמוך כ-5 דקות
לסנן את הגרעינים

200 גרם עוגיות אוראו
לעבד למרקם פירורי
4 כפות (60 גרם) חמאה מומסת
לעבד עד שכל הפירורים לחים
תבנית קפיצית 20 ס"מ

200 גרם שוקולד לבן
4 כפות (60 גרם) שמנת להקצפה
להמיס מעל סיר עם מים חמים

500 גרם גבינת שמנת בטמפרטורת החדר
30 גרם אבקת סוכר
2 כפיות תמצית ווניל (10 גרם)
גרידת לימון

להוסיף לקערה את השוקולד המומס
לערבב עד שהתערובת אחידה

1 כוס (240 גרם) שמנת להקצפה (כ-35% שומן) - קרה
להקציף עד שנוצרות גבעות יציבות
לקפל בעדינות לתוך תערובת הגבינה

לטפטף נקודות פטל בצורת ספירלה
בעזרת קיסם ליצור לבבות

לכסות ולקרר לפחות 4 שעות או לילה שלם

שפה: עברית ::: 267
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר