Pesto
תפריט
ד', 21 נוב 2018, 02:38
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מאפה ומטבל 4-גבינות ותרד במחבת

נראה מדהים ומעולה לאירוח.

המצרכים 
כ 8-10 מנות 
בצק 

  • 3 כוסות (375 גרם) קמח
  • 1 כפית מלח
  • 20 גרם שמרים טריים (או 2 כפית שמרים יבשים פעילים) 
  • 1 כוס (240ml) מים חמימים
  • 1 כפית (5 גרם) סוכר 
  • 2 כפות (28 מ'ל) שמן זית 


מטהל גבינות ותרד

  •  8 גרם (תרד 230) תרד, קפוא, מופשר, מרוקן וקצוץ
  • (230 גרם) גבינת שמנת, טמפרטורת החדר 
  • 1 כוסות 100 גרם גבינת מוצרלה, מגורדת
  • 1 / 1/2 כוס (50 גרם) גבינת צ'דר, מגורדת
  • 1/4 כוס (25 גרם) גבינת פרמזן, מגורדת
  • 1 שן שום
  • 1 2 בצל ירוק, חתוך לקוביות 
  • פתיתי פלפל אדום, אופציונלי 
  • 1 / 2 כפית (3 גרם) מלח 
  • פלפל שחור טחון
שפה: אנגלית ::: 511
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר