Pesto
תפריט
א', 22 ספט 2019, 01:35
110433 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קינוח פירות קיץ ופירות יער

קינוח מהיר טעים.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5093   

קינוח פירות קיץ ופירות יער
4 מנות
מוקפץ
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» קינוחים» או ארוחה קלה
 
מרכיבים

4 פרוסות בריוש
4 נקטרינות
4 תאנים טריות
30 גר' חמאה
1/4 כוס סוכר
אוכמניות טריות
פטל טרי
1 שקית סוכר וניל
קורט פלפל אנגלי
1/2 כפית קינמון
קורט אגוז מוסקט

דרך הכנה
  1. מערבבים בקערה את הסוכר וניל, הפלפל האנגלי, הקינמון ואגוז המוסקט, מניחים בצד.
  2. חוצים את הנקטרינות ומגלענים, חותכים לשישיות, חותכים את התאנים לרבעים.
  3. מחממים את החמאה במחבת, מוסיפים את הפירות החתוכים, מפזרים מעל את תערובת התבלינים, מוסיפים את הסוכר, מטגנים בערבוב עדין עד להשחמה קלה כשתי דקות, מוסיפים את גרגרי היער ומערבבים במהירות ובעדינות, מסירים מהאש.
  4. בזמן בישול הפירות מניחים את פרוסות הבריוש מתחת לגריל בתנור לקליה וחימום קל.
  5. מוציאים ומניחים את הפרוסות בצלחות הגשה, מחלקים את הפירות לצלחות על הפרוסות עם הנוזלים.
  6. מגישים חם ומייד עם כף שמנת חמוצה או קרם פרש או גבינת מסקרפונה.
הערות
  • ניתן להשתמש בפרוסות חלה מתוקה או פנקייק.
  • ניתן להוסיף סוכר לפי הטעם.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
תודה
2
ראובן מ. (עורך)
בהנחה שהפירות טריים ונקיים, ניתן לשמור אותם בהקפאה בין 6-12 חודשים, שזה פרק זמן סביר עד לעונה הבאה. יש...»»
קינוח פירות קיץ ופירות יער By , 2005-08-21T11:08:43+03:00 קינוח פירות קיץ ופירות יער קינוח מהיר טעים. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 4 פרוסות בריוש 4 נקטרינות4 תאנים טריות30 גר' חמאה1/4 כוס סוכראוכמניות טריותפטל טרי1 שקית סוכר ונילקורט פלפל אנגלי1/2 כפית קינמוןקורט אגוז... Instructions: מערבבים בקערה את הסוכר וניל, הפלפל האנגלי, הקינמון ואגוז המוסקט, מניחים בצד.חוצים את הנקטרינות ומגלענים, חותכים לשישיות, חותכים את התאנים לרבעים.מחממים את החמאה במחבת, מוסיפי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר