עוגה בחושה קלת הכנה
עוגה בחושה לקפה.

12 מנות
אפיה
עתיר קלוריות

קושי: בינוני
» עוגות» קפה
מרכיבים
1 חבילה קטנה קמח תופח(350 גר')
250 גר' גבינה 9%
1 מרגרינה גולדבנד בגביע
4 ביצים
3/4 1 כוס סוכר
2 כפות ברנדי
100 גר' קליפות הדר או צימוקים או אגוזים קצוצים
לציפוי:
1 שקית אבקת סוכר
כמה טיפות תמצית מי-זהר (תמצית הדרים)
מעט חלב
250 גר' גבינה 9%
1 מרגרינה גולדבנד בגביע
4 ביצים
3/4 1 כוס סוכר
2 כפות ברנדי
100 גר' קליפות הדר או צימוקים או אגוזים קצוצים
לציפוי:
1 שקית אבקת סוכר
כמה טיפות תמצית מי-זהר (תמצית הדרים)
מעט חלב
דרך הכנה
- מכניסים את המרגרינה והסוכר לקערת המיקסר מקציפים עד לקבלת תערובת בהירה, מוסיפים את ביצים אחת אחת תוך כדי הקצפה ומוסיפים את הברנדי.
- מוסיפים את הקמח והגבינה ובוחשים עד לקבלת תערובת אחידה מקמחים מעט את הקליפות למניעת שקיעתם בבלילה ומוסיפים בשניים שלושה סיבובים של המיקסר לתערובת.
- יוצקים את התערובת לתבנית קוגלהוף גדולה ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני עד שהעוגה משחימה מעט, בודקים בעזרת קיסם ומוציאים מהתנור.
- בקערה קטנה מערבבים את אבקת הסוכר עם 2 כפות חלב בערך וכמה טיפות המיזהר. התערובת צריכה להיות סמיכה מעט ואז יוצקים על העוגה בעודה חמה.
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- ממרח עגבניות מיובשות [אבי מ.] - על פרוסת לחם או כמלית למאפים.
- עוגת גבינה פסיפלורה [אבי מ.] - עוגה קרה
- טורט דובוש [אבי מ.] - עוגה מצוינת מהמיטב של המטבח ההונגרי.
- פשטידת גבינה ובצל [אבי מ.] - פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.
- פאי אגסים [אבי מ.] - פאי במלית שקדים ואגסים פרוסים.
- ממרח אגוזי פקאן בטעם כבד [אבי מ.] -
- ניוקי לפסח [אבי מ.] - גירסת פסח לניוקי הרגילים.