עוגת יוגורט ופקאנים
עוגה בחושה קלאסית בתוספת פקאנים.

12 מנות
אפיה
עתיר קלוריות

קושי: בינוני
» עוגות» בוקר - בראנץ
מרכיבים
1/2 1 כוס קמח
1כפית קינמון טחון
1/2 1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית קינמון טחון
80 גר' חמאה או מרגרינה רכה
2/3 כוס סוכר
1/4 כפית מלח
1 גביע יוגורט
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים מס' 3
למלית:
70 גר' אגוזי פקאן קצוצים גס
1/3 כוס סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
1כפית קינמון טחון
1/2 1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית קינמון טחון
80 גר' חמאה או מרגרינה רכה
2/3 כוס סוכר
1/4 כפית מלח
1 גביע יוגורט
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים מס' 3
למלית:
70 גר' אגוזי פקאן קצוצים גס
1/3 כוס סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
דרך הכנה
- משמנים ומקמחים תבנית אפיה מלבנית באורך 30 ס"מ.
- מנפים לקערה את הקמח אבקת האפיה והקינמון.
- מקציפים את החמאה הסוכר והמלח ומוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי הקצפה.
- מוסיפים את הוניל ואת היוגורט, מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים לתערובת אחידה.
- מערבבים את כל חומרי המלית, משטחים חצי מכמות התערובת בתבנית ומפזרים את המלית, משטחים מעליה את יתרת התערובת.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-25-30 דקות.
- מוציאים ומצננים על רשת.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- עוגת שוקולד שמנת [אבי מ.] - עוגה מצוינת
- עוגה בחושה קלת הכנה [אבי מ.] - עוגה בחושה לקפה.
- כדורי בשר ברוטב חמוץ-מתוק [אבי מ.] -
- דגים אפויים בפלפלים ועגבניות [אבי מ.] -
- אוסובוקו בקר ביין וירקות [אבי מ.] - נתחי בשר עסיסיים ביין וירקות.
- אורז מוקפץ עם חזה עוף וירקות ברוטב סויה [tommf] - ארוחה שלמה בקדירה אחת
- עוגת גבינה קרה עם שמנת [אבי מ.] -