באדיבות מגדלי הארטישוק בישובי חבל מעון" /> באדיבות מגדלי הארטישוק בישובי חבל מעון" />
Pesto
תפריט
ג', 11 אוג 2020, 06:42
110454 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אריטישוק ירושלמי בחמאה ופטרוזיליה

באדיבות מגדלי הארטישוק בישובי חבל מעון    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6750   

אריטישוק ירושלמי בחמאה ופטרוזיליה
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
1/2 קג' ארטישוק ירושלמי , קלוף וחתוך לטבעות
1 כפית מיץ לימון
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
30 גרם חמאה או מרגרינה בטעם חמאה
מלח ופלפל
דרך הכנה
  1. מניחים את הארטישוק הירושלמי בסיר ומכסים במים קרים. מוסיפים את מיץ הלימון. מביאים לרתיחה.
  2. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד 20-10 דקות עד שהארטישוק מתרכך מעט.
  3. מכבים את האש, מסננים, מוסיפים פטרוזיליה וחמאה, פלפל טחון טרי ומלח.
  4. מגישים חם כתוספת או חטיף.

למתכוני ארטישוק ירושלמי נוספים:
עוף בארטישוק ירושלמי ולימון

תבשיל כבש עם ארטישוק ירושלמי
מחית תפוח אדמה, שורש סלרי וארטישוק ירושלמי

מאפה ארטישוק ירושלמי ובטטה

קדירת בשר, ירקות שורש וארטישוק ירושלמי

אין תגובות עדיין
אריטישוק ירושלמי בחמאה ופטרוזיליה By , 2005-09-27T16:09:04+03:00 אריטישוק ירושלמי בחמאה ופטרוזיליה באדיבות מגדלי הארטישוק בישובי חבל מעון Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 1/2 קג' ארטישוק ירושלמי , קלוף וחתוך לטבעות1 כפית מיץ לימון2 כפות פטרוזיליה קצוצה30 גרם חמאה או מרגרינה בטעם חמאהמלח ופלפל ... Instructions: מניחים את הארטישוק הירושלמי בסיר ומכסים במים קרים. מוסיפים את מיץ הלימון. מביאים לרתיחה.מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד 20-10 דקות עד שהארטישוק מתרכך מעט. מכבים את האש, מסננ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר
  • קרם בוואריה [אבי מ.] - גירסת הקרם המקורית על בסיס קרם אנגלז, מתאים גם לפסח חלבי או לגירסת פרווה בהערות.
  • עוגת מוצרט [אבי מ.] - עוגה משובחת, מצריכה מעט עבודה.
  • רוטב צימיצורי [אבי מ.] - רוטב להשריה או כתוספת למאכלי גריל.
  • עוגת קוקוס [אבי מ.] - עוגת טורט קוקוס קלילה.
  • פילה מושט בתנור [קרן33] - הכי קל וטעים כמו באולמות. לא תפסיקו לקבל מחמאות
  • פשטידת תרד [אבי מ.] - פשטידת תרד שמתאימה גם לפסח.
  • טורטיות מקמח חיטה [אבי מ.] - את הטורטיה מכינים במקור מקמח תירס מיוחד (מסה הרינה), אולם ניתן להכין טורטיות גם מקמח רגיל.