פשטידת קישואים מוקרמת

8 מנות
אפיה

קושי: לא צוין
» פאי וטארט
ציון גולשים:
10
[2 מדרגים]
מרכיבים
1 קג קישואים
קמח
שמן לטיגון
למלית:
300 גר גבינה בולגרית או פטה
100 גר גבינת קשקבל מגורדת
250 גר גביע גבינה לבנה9%
3 ביצים טרופות קל
1 כף קמח
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם
להקרמה:
100 גר גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
קמח
שמן לטיגון
למלית:
300 גר גבינה בולגרית או פטה
100 גר גבינת קשקבל מגורדת
250 גר גביע גבינה לבנה9%
3 ביצים טרופות קל
1 כף קמח
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם
להקרמה:
100 גר גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
דרך הכנה
- שוטפים את הקישואים ופורסים לפרוסות עבות לאורך, מגלגלים בקמח מנערים עודפים ומטגנים בשמן חם עד להזהבה יפה.
- מועכים את הגבינה המלוחה בקערה, מוסיפים את שאר חומרי המלית ומערבבים היטב.
- מניחים שכבת קישואים בתבנית חסינת אש בגודל 25X25 בערך ויוצקים את כל כמות תערובת הגבינה עליהם, מכסים בשכבת קישואים נוספת.
- מערבבים בקערה את חומרי ההקרמה ויוצקים מעל.
- אופים בצנור שחומם מראש ל-180° עד להשחמת השכבה העליונה.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- סירופ שוקולד פשוט [אפרילה] - להכנה קלה בבית על רגל אחת
- מרק אספרגוס [אבי מ.] -
- כרוב כבוש [אבי מ.] -
- עוף בציפוי פריך [אבי מ.] - מתכון של ניקי
- פטה כבדי עוף עם ריבת דומדמניות [אבי מ.] -
- עוגת שוקולד וקרם ללא קמח [אבי מ.] - עוגת שוקולד נטו ללא קמח.
- תפוח אדמה בשמנת פטריות [חלולה] -