סלמון בדבש, חומץ בלסמי וסויה
* המחשת AI

4 מנות
בישול

קושי: בינוני
» עיקריות» או ארוחה קלה
מרכיבים
4 נתחי פילה סלמון עם עור
3 כפות חומץ בלסמי
1/4 כוס שמן
2 כפות סוכר חום
1 כף דבש
2 כפות רוטב סויה
דרך הכנה
- שוטפים ומייבשים את נתחי הסלמון.
- בקערה קטנה מערבבים היטב את החומץ, השמן, הסוכר, הדבש ורוטב הסויה.
- מניחים את נתחי הסלמון בשקית ניילון עבה, יוצקים מעל את הרוטב ומנערים מעט לציפוי, סוגרים היטב את השקית ומניחים בקערה במקרר לשעתיים.
- מחממים מחבת גדולה עם מעם שמן, מוציאים את הנתחים מהשקית ומניחים במחבת על צד העור, מכסים את המחבת במכסה ומטגנים כ-3 דקות מצד אחד, הופכים לצד שני ומטגנים עוד 3 דקות.
- מוציאים ומגישים חם.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- חריימה [אליאן] - דגים בנוסח טריפולטאי
- מאפה כרובית וגבינה [אבי מ.] - כמתאבן או כתוספת למנה עיקרית.
- קרם קרמל קל הכנה [אבי מ.] -
- בריוש [אבי מ.] - לחם צרפתי עשיר בחמאה.
- עוגת טריקולד גבינה [אבי מ.] - עוגת 3 שוקולדים קרה
- עוגת טירמיסו [אבי מ.] -
- סלט כרוב אדום ותפוחים [אבי מ.] -