כיסוני שמרים במלית גבינה

26 מנות
טיגון עמוק

קושי: בינוני
» מתאבנים» או ארוחה קלה
מרכיבים
לבצק:
1/2 קג' קמח
30 גר' שמרית
1 כף סוכר
2 כפיות מלח
1 ביצה
5 כפות שמן זית
1/2 1 כוסות מים פושרים
למלית:
250 גר' גבינת פטה מפוררת
1 תפוח אדמה מבושל ומעוך
3 כפות גבינה 9%
3 כפות פטרוזיליה
1 כף טימין טרי קצוץ
מלח ופלפל שחור
1 ביצה
שמן לטיגון עמוק
1/2 קג' קמח
30 גר' שמרית
1 כף סוכר
2 כפיות מלח
1 ביצה
5 כפות שמן זית
1/2 1 כוסות מים פושרים
למלית:
250 גר' גבינת פטה מפוררת
1 תפוח אדמה מבושל ומעוך
3 כפות גבינה 9%
3 כפות פטרוזיליה
1 כף טימין טרי קצוץ
מלח ופלפל שחור
1 ביצה
שמן לטיגון עמוק
דרך הכנה
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבצק פרט למים, מתחילים עם מחצית כמות המים ומוסיפים לאט תוך כדי ערבוב עד לקבלת בצק רך וחלק.
- מורחים במעט שמן ומשהים לתפיחה מכוסה בניילון בתוך הקערה עד להכפלת הנפח.
- לשים את הבצק שוב וחוזרים על פעולת ההתפחה.
- מערבבים את כל חומרי המלית בקערה ובודקים תיבול.
- מחלקים את הבצק ל-26 כדורים, מרדדים כל כדור לעלה דק עגול מניחים במרכז העלה מעט מהמלית ומקפלים לשניים, מהדקים היטב את השוליים.
- מטגנים את הכיסונים בשמן עמוק עד להזהבה יפה ומוציאים לספיגת עודפי שמן על מגבת נייר.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- לזניה במלית בשר [אבי מ.] -
- עוגת גזר [אבי מ.] - מתכון עוגת גזר מצוינת של sjarjar, עוגה קלת הכנה שניתנת לציפוי בקצפת או ציפוי גבינה.
- עוגיות שבלול וניל שוקולד [אבי מ.] - עוגיות פריכות מבצק וניל ושוקולד.
- כבד עוף ביין מרסלה [אבי מ.] -
- בבקה קינמון [אבי מ.] - עוגת שמרים במלית קקאו וקינמון.
- עוגת תפוחים במיקרוגל 8 דקות הכנה [סילביאן] - 8 דקות הכנה
- לביבות מצות [אבי מ.] - לביבות מצות, מצה ברי, עם גיוונים שונים.