Pesto
תפריט
א', 22 ספט 2019, 01:31
110433 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פרפלה עם זוקיני

פסטה פרפלה (פרפרים) עם זוקיני ועגבניות    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 2565   

פרפלה עם זוקיני
2 מנות
או טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
250 גר' פסטה פרפלה (פרפרים)
3 כפות שמן זית
1 בצל קטן קצוץ
2 שיני שום קצוצות דק
2 עגבניות בינוניות
2 קישואי זוקיני או רגילים פרוסים
קורט טימין יבש
קורט אורגנו יבש
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור גרוס
1 מיכל שמנת מתוקה
גבינת פרמזן מגורדת
דרך הכנה
  1. חולטים את העגבניות למספר שניות במים רותחים, מוציאים ומסירים את הקליפה, חוצים ומסלקים את הגרעינים, חותכים לקוביות גדולות ומניחים בצד.
  2. מבשלים את הפסטה במים לפי ההוראות לדרגת אל-דנטה.
  3. הזמן בישול הפסטה מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיים את הבצל ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים עוד חצי דקה.
  4. מוסיפים את הקישואים הפרוסים ומטגנים עד להתרככות.
  5. מוסיפים את העגבניות והתבלינים ומבשלים בבחישה קלה עוד 2 דקות.
  6. מוסיפים את השמנת, מערבבים ומבשלים עוד דקה.
  7. מסננים את הפסטה מהמים, לא שוטפים, מוסיפים את הפסטה למחבת ומערבבים בבישול כחצי דקה ומוציאים לצלחת הגשה.
  8. מפזרים מעל מעט גבינת פרמזן מגורדת ומגישים מייד.
אין תגובות עדיין
פרפלה עם זוקיני By , 2006-01-31T19:01:19+02:00 פרפלה עם זוקיני פסטה פרפלה (פרפרים) עם זוקיני ועגבניות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 2 Tags: none Ingredients: - 250 גר' פסטה פרפלה (פרפרים)3 כפות שמן זית1 בצל קטן קצוץ2 שיני שום קצוצות דק2 עגבניות בינוניות2 קישואי זוקיני או רגילים פרוסיםקורט טימין יבשקורט אורגנו יבש... Instructions: חולטים את העגבניות למספר שניות במים רותחים, מוציאים ומסירים את הקליפה, חוצים ומסלקים את הגרעינים, חותכים לקוביות גדולות ומניחים בצד.מבשלים את הפסטה במים לפי ההוראות לדרגת אל-דנטה....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר