סלמון ברוטב וויסקי שמנת

2 מנות
בישול

קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
מרכיבים
2 פרוסות סלמון במשקל 175 גר' כ"א
1 כפית חרדל דיג'ון
1 כף פלפל שחור גרוס
1 כפית פלפל לבן גרוס
מלח גס
15 גר' חמאה
1 כף וויסקי
3/4 כוס שמנת מתוקה
2 כפות עירית קצוצה
1 כפית חרדל דיג'ון
1 כף פלפל שחור גרוס
1 כפית פלפל לבן גרוס
מלח גס
15 גר' חמאה
1 כף וויסקי
3/4 כוס שמנת מתוקה
2 כפות עירית קצוצה
דרך הכנה
מנגבים ומייבשים את פרוסות הסלמון, מורחים את החרדל על שני צידי הפרוסות, מפזרים מעט מלח גס, מערבבים את שני סוגי הפלפל ומפזרים מעל, מהדקים קלות.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה, ברגע שהחמאה חמה מניחים בעדינות את פרוסות הדג בתוך המחבת, מטגנים על לבה בינונית כ-3 דקות, הופכים בעדינות את הפרוסות ומטגנים מצידם השני, מוסיפים את הוויסקי ומבשלים עוד כדקה, מוסיפים את השמנת ומבשלים תוך גירוד תחתית המחבת, מביאים לרתיחה וטעמים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים כף אחת עירית ומבשלים עד שפנים הדג אינו וורוד(בודקים עם קצה סכין), מסירים מהאש ומפזרים כף עירית מעל לקישוט.
מגישים מייד.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- צמת שוקולד [אבי מ.] - לא מבצק שמרים
- פשטידת גבינה ובצל [אבי מ.] - פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.
- מרק עדשים [אבי מ.] -
- עוגת גבינה פסיפלורה [אבי מ.] - עוגה קרה
- פסטו [oved.shina] - פסטו
- פאי אגסים [אבי מ.] - פאי במלית שקדים ואגסים פרוסים.
- עוגות שוקולד "לבה" [אבי מ.] - עוגת פונדנט שוקולד אישית עם מרכז שוקולד נוזלי, ניתן להכין מספר ימים מראש ולאפות ממש לפני ההגשה