קיש תרד ועגבניות מיובשות
קיש ללא תחתית בצק

8 מנות
אפיה

קושי: בינוני
» עיקריות» או ארוחה קלה
מרכיבים
300 גר' תרד מהקפאה מופשר
3 ביצים (מס' 1)
1 כוס גבינה צהובה מגורדת
1/2 1 כוסות גבינת קוטג'
5 כפות קמח
8 עגבניות מיובשות בשמן קצוצות
2 כפות שמן
1 בצל קטן קצוץ
1 כפית מלח
קורט פלפל שחור
קורט אגוז מוסקט מגורד (לא חובה)
פירורי לחם לציפוי התבנית
דרך הכנה
- מחממים את התנור ל-180°, משמנים תבנית חסינת חום בקוטר 24 ס"מ, מפזרים את פירורי הלחם לציפוי.
- סוחטים את המים מהתרד המופשר, מקצצים גס בעזרת סכין, מניחים בצד.
- מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה, מניחים בצד.
- בקערה טורפים מעט את הביצים, מוסיפים את הגבינות והקמח ומערבבים, מוסיפים את התרד, העגבניות המיובשות, הבצל עם שמן הטיגון, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט ומערבבים היטב.
- יוצקים לתבנית ומחליקים, אופים כ-40 דקות או עד שסכין הננעצת במרכז הקיש יוצאת יבשה.
- מצננים עד לפושר על רשת ומחלקים למנות.
הערות
- לפסח להחליף את הקמח בקמח מצה.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- חריימה [אליאן] - דגים בנוסח טריפולטאי
- מאפה כרובית וגבינה [אבי מ.] - כמתאבן או כתוספת למנה עיקרית.
- קרם קרמל קל הכנה [אבי מ.] -
- בריוש [אבי מ.] - לחם צרפתי עשיר בחמאה.
- עוגת טריקולד גבינה [אבי מ.] - עוגת 3 שוקולדים קרה
- עוגת טירמיסו [אבי מ.] -
- סלט כרוב אדום ותפוחים [אבי מ.] -