Pesto
תפריט
ג', 05 נוב 2024, 22:07
110500 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קיש תרד ועגבניות מיובשות

קיש ללא תחתית בצק    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 14461   

קיש תרד ועגבניות מיובשות
8 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עיקריות» או ארוחה קלה
 
מרכיבים

300 גר' תרד מהקפאה מופשר
3 ביצים (מס' 1)
1 כוס גבינה צהובה מגורדת
1/2 1 כוסות גבינת קוטג'
5 כפות קמח
8 עגבניות מיובשות בשמן קצוצות
2 כפות שמן
1 בצל קטן קצוץ
1 כפית מלח
קורט פלפל שחור
קורט אגוז מוסקט מגורד (לא חובה)
פירורי לחם לציפוי התבנית

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, משמנים תבנית חסינת חום בקוטר 24 ס"מ, מפזרים את פירורי הלחם לציפוי.
  2. סוחטים את המים מהתרד המופשר, מקצצים גס בעזרת סכין, מניחים בצד.
  3. מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה, מניחים בצד.
  4. בקערה טורפים מעט את הביצים, מוסיפים את הגבינות והקמח ומערבבים, מוסיפים את התרד, העגבניות המיובשות, הבצל עם שמן הטיגון, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט ומערבבים היטב.
  5. יוצקים לתבנית ומחליקים, אופים כ-40 דקות או עד שסכין הננעצת במרכז הקיש יוצאת יבשה.
  6. מצננים עד לפושר על רשת ומחלקים למנות.
הערות
  • לפסח להחליף את הקמח בקמח מצה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
ראובן מ. (עורך)
אפשר. הכמות לא קריטית עד כדי כך, והחליטה היא ענין של טעם - לא הכרח, רק לא יותר מדי שלא ייצא מעוך.
6
האם אפשר להשתמש בתרד טרי? אם כן, האם באותה כמות והאם צריך לחלוט אותו במים רותחים?
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בבקשה לקרוא את ההערות בכל מתכון להתאמה לפסח.
4
כל המתכונים של פסח עם קמח?!?
3
לאבי תודה על התשובה . אפטר אורית
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר להחליף בפטריות פרוסות באותה הכמות, לטגן מעט את הפטריות לפני ההוספה.
1
למי שלא אוהב תרד האם יש משהו במקום?אפטר אורית.
קיש תרד ועגבניות מיובשות By , 2006-03-26T13:03:45+02:00 קיש תרד ועגבניות מיובשות קיש ללא תחתית בצק Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 300 גר' תרד מהקפאה מופשר3 ביצים (מס' 1)1 כוס גבינה צהובה מגורדת1/2 1 כוסות גבינת קוטג'5 כפות קמח 8 עגבניות מיובשות בשמן קצוצות2 כפות שמן1 בצל קטן קצוץ... Instructions: מחממים את התנור ל-180°, משמנים תבנית חסינת חום בקוטר 24 ס"מ, מפזרים את פירורי הלחם לציפוי.סוחטים את המים מהתרד המופשר, מקצצים גס בעזרת סכין, מניחים בצד.מטגנים את הבצל בש...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר