Pesto
תפריט
ש', 21 ספט 2019, 08:44
110433 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קציצות דגים תאילנדיות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5150   

קציצות דגים תאילנדיות
4 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
500 גר' בשר דג לוקוס ללא עצמות טחון
250 גר' שעועית ירוקה קצוצה
1 ביצה טרופה
1 בצל קטן קצוץ
2 שיני שום קצוצות דק
2 גבעולי למון גראס קצוצים
2 כפיות כוסברה טריה קצוצה
1/2 כפית שורש גאלנגה קצוץ*
1 כף ג'ינג'ר קצוץ דק
1 כף ממרח שריפמס*
4 פלפלים חריפים יבשים קצוצים
1/2 כפית מלח
שמן לטיגון
*להשיג בחנויות לממכר מוצרי מזון מהמזרח הרחוק
דרך הכנה

מכניסים את כל החומרים פרט לשעועית לקערת מעבד מזון ומעבדים במספר פולסים בלבד, מוציאים לקערה ומוסיפים את השעועית הירוקה, מערבבים הייטב ויוצרים קציצות שטוחות בעזרת הידיים.

מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד להשחמה ומגישים חם עם רוטב מלפפונים חריף.

לרוטב מלפפונים חריף

1 כוס חומץ
1 כוס סוכר
1 כפית מלח

מבשלים את כל החומרים בסיר עד להמסת הסוכר ומביאים לרתיחה של דקה, מסירים מהאש ומניחים לנוזל להתקרר.

4 מלפפונים קלופים ופרוסים דק
1 בצל קטן חתוך לרבעים ופרוס דק(לא חובה)
4 פלפלים יבשים קטנים חריפים קצוצים
1/3 כוס כוסברה טריה קצוצה
1/2 כוס בוטנים קלופים קלויים מרוסקים

מערבבים את כל החומרים בקערה ויוצקים את הרוטב מעל, מערבבים מעט ומגישים מיד.

אין תגובות עדיין
קציצות דגים תאילנדיות By , 2005-03-29T04:46:30+02:00 קציצות דגים תאילנדיות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 500 גר' בשר דג לוקוס ללא עצמות טחון 250 גר' שעועית ירוקה קצוצה1 ביצה טרופה1 בצל קטן קצוץ2 שיני שום קצוצות דק2 גבעולי למון גראס קצוצים2 כפיות כוסברה טריה קצוצה1/2 כפית שורש ... Instructions: מכניסים את כל החומרים פרט לשעועית לקערת מעבד מזון ומעבדים במספר פולסים בלבד, מוציאים לקערה ומוסיפים את השעועית הירוקה, מערבבים הייטב ויוצרים קציצות שטוחות בעזרת הידיים.מחממים שמן במחבת ומטג...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר