כרובית מטוגנת בלימון ושום
* תמונה להמחשה

6 מנות
טיגון

קושי: קל הכנה
» סלטים» או ארוחה קלה
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 1 כרובית קטנה מפורקת לפרחים קטנים
- שמן לטיגון עמוק
- 6 שיני שום קצוצות
- 1/2 כוס מיץ לימון
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- מלח
- 1/4 כוס שמן זית
- 1 כפית סוכר
דרך הכנה
- מטגנים את הכרובית בשמן עמוק עד להזהבה, מעבירים לקערה.
- מערבבים את שאר החומרים בקערה נפרדת ויוצקים על הכרובית ומערבבים.
- מניחים לשעה לספיגת טעמים, מערבבים מדי פעם, טועמים וממליחים לפי הטעם.
- מגישים בטמפרטורת החדר.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- לחם קל הכנה ללא לישה [אבי מ.] - לחם נהדר עם קרום קשה וחללים גדולים
- רביולי תרד וגבינת ריקוטה ברוטב איטלקי [שף אמיר מרקוביץ'] - ניתן להשתמש ברביולי תרד וריקוטה מוכן ולבשל אותו לפי הוראות היצרן, או ברביולי בהכנה ביתית.
- אצבעות פריכות מצופות בקוקוס [שונטלי] - מהבלוג של סברו - מצופות בקוקוס/וסוכריות
- בטטות וירקות אפויים [אבי מ.] -
- בורקס בשר [מירי 1] - בצק עלים ממולא בשר פטריות ובצל
- ממרח בצל [אבי מ.] - להגשה על טוסטים, פרוסות באגט ג'בטה או בייגל.
- פילאף אורז עם פירות יבשים [אבי מ.] - תבשיל אורז מתובל וריחני בתוספת פירות יבשים.