Pesto
תפריט
ו', 15 מרץ 2024, 07:11
110498 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גלידת יוגורט

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 13225   

* תמונה להמחשה
גלידת יוגורט
6 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» קינוחים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1/4 2 כוסות חלב
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 1 כפיות אבקת ג'לטין
  • קורט מלח
  • 1/2 1 כוסות יוגורט
  • 1/4 כוס סירופ תירס*
דרך הכנה
  1. יוצקים את החלב לסיר קטן, מפזרים מעל את אבקת הג'לטין ומניחים ל-10 דקות.
  2. מחממים על להבה נמוכה ומוסיפים את הסוכר והמלח, בוחשים ומחממים עד להמסת הסוכר והג'לטין, מסירים מהאש, מצננים לחלוטין.
  3. מוסיפים את היוגורט והסירופ, מערבבים לתערובת אחידה.
  4. מעבירים לכלי סגור ומקררים 3 שעות במקרר לפחות.
  5. מעבירים למכונת גלידה ופועלים לפי ההוראות.
     
  6. להכנה ללא מכונת גלידה - יוצקים את התערובת לכלי שטוח מפלסטיק, מכניסים למקפיא ומקררים כשעה, מוציאים ומגרדים לתוך התערובת את התערובת שהתגבשה בדפנות הכלי ומחזירים להקפאה, חוזרים על הפעולה מספר פעמים עד להתגבשות כל התערובת, במשך כל התהליך לשמור על כלי מכוסה בהקפאה.
  7. ניתן להוסיף 200 גר' שוקולד מריר קצוץ ולהוסיף לחלב החם, לערבב עד להמסה.
  8. ניתן להוסיף לתערובת כל פרי טרי או מהקפאה קצוץ בכמות של 2 כוסות.
הערות
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
8
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
7
יש משהו שאפשר להחליף עם האבקת ג'לטין?
6
ראובן מ. (עורך)
חפשי "סירופ תירס" במנוע החיפוש בצד ימין, ב"תגובות"
5
מה זה סירופ תירס?
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ניתן להחליף בדבש.
3
אבי שלום
אפשר להחליף את סירופ התירס במשהו אחר {כמו דבש למשל}
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אינני בטוח שהם מוכרים זאת גם בצורה הגולמית, בכל אופן זה ייצור פרטי שלהם.
1
שלום,
בחנויות המוכרות גלידה יוגורט, השימוש הוא במלבן של גלידת יוגורט, ללא סוכר, המוכנס למכונה עם...»»
גלידת יוגורט By , 2006-05-06T12:05:28+03:00 גלידת יוגורט Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 1/4 2 כוסות חלב 1/2 כוס סוכר 1 כפית תמצית וניל 1/2 1 כפיות אבקת ג'לטין קורט מלח 1/2 1 כוסות יוגורט ... Instructions: יוצקים את החלב לסיר קטן, מפזרים מעל את אבקת הג'לטין ומניחים ל-10 דקות. מחממים על להבה נמוכה ומוסיפים את הסוכר והמלח, בוחשים ומחממים עד להמסת הסוכר והג'ל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר