Pesto
תפריט
ד', 29 ינו 2020, 23:00
110439 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פסטה סלמון וגבינת שמנת

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5535   

פסטה סלמון וגבינת שמנת
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

250 גר' גבינת שמנת
80 גר' חמאה רכה
מיץ משני לימונים
400 גר' פטוציני מבושל
קורט מלח
50 גר' חמאה
2 שיני שום כתושות
200 גר' סלמון מעושן פרוס
2 כפות שמיר טרי קצוץ
2 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה
1 כף צלפים

דרך הכנה

חותכים את הסלמון הפרוס לרצועות ברוחב 2 ס"מ לרוחב.

מערבבים בקערה המונחת על סיר עם מים חמים את הגבינה, החמאה ומיץ הלימון עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

במחבת גדולה ממיסים את החמאה הנוספת, מוסיפים את השום ומטגנים כדקה, מוסיפים את הפסטה ומטגנים בערבוב כדקה נוספת, מוסיפים מחצית מכמות תערובת הגבינה, השמיר והפטרוזיליה ואת רצועות הסלמון ומערבבים עד לציפוי הפסטה, מסירים מהאש.

מעבירים את הפסטה לקערת הגשה, יוצקים מעל את יתרת רוטב הגבינה ומפזרים  מעל את יתרת השמיר הקצוץ והפטרוזיליה.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
אין אין סוף הדרךךךך
פסטה סלמון וגבינת שמנת By , 2005-03-26T05:31:34+02:00 פסטה סלמון וגבינת שמנת Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 250 גר' גבינת שמנת 80 גר' חמאה רכהמיץ משני לימונים400 גר' פטוציני מבושלקורט מלח50 גר' חמאה2 שיני שום כתושות200 גר' סלמון מעושן פרוס2 כפות שמיר טרי קצוץ2 כפות פטר... Instructions: חותכים את הסלמון הפרוס לרצועות ברוחב 2 ס"מ לרוחב.מערבבים בקערה המונחת על סיר עם מים חמים את הגבינה, החמאה ומיץ הלימון עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.במחבת גדולה ממיסים את החמאה הנוספת,...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר