Pesto
תפריט
ה', 23 ינו 2020, 22:35
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פטוצ'ני ברוטב גבינה וסלמון מעושן

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4610   

פטוצ'ני ברוטב גבינה וסלמון מעושן
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
250 גר' גבינת שמנת
2 חלמונים
10 גר' סלמון מעושן פרוס
500 גר' פטוציני
1 כף פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
דרך הכנה

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות לדרגת אל-דנטה.

בזמן בישול הפסטה מערבבים את הגבינה עם החלמונים לתערובת אחידה, חותכים את הסלמון המעושן לרצועות.

בגמר בישול הפסטה מסננים מהמים, מעבירים לקערה בעודה חמה, מוסיפים את רצועות הסלמוןו הפטרוזיליה, יוצקים מעל את תערובת הגבינה והחלמונים ומערבבים במהירות.

מגישים חם ומיד.

אין תגובות עדיין
פטוצ'ני ברוטב גבינה וסלמון מעושן By , 2005-03-28T21:25:43+02:00 פטוצ'ני ברוטב גבינה וסלמון מעושן Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 250 גר' גבינת שמנת 2 חלמונים10 גר' סלמון מעושן פרוס500 גר' פטוציני1 כף פטרוזיליה קצוצהמלח ופלפל שחור לפי הטעם ... Instructions: מבשלים את הפסטה לפי ההוראות לדרגת אל-דנטה.בזמן בישול הפסטה מערבבים את הגבינה עם החלמונים לתערובת אחידה, חותכים את הסלמון המעושן לרצועות.בגמר בישול הפסטה מסננים מהמים, מעבירים לקערה ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר