Pesto
תפריט
ו', 16 אפר 2021, 23:17
110469 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ספגטי עם קישואים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4194   

ספגטי עם קישואים
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עיקריות» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
500 גר' ספגטי
3 קישואי זוקיני
2 קישואים צהובים
2 קישואים ירוקים בהירים
2 שיני שום קצוצות
1/3 כוס שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
5 עלי בזיליקום טרי פרוס דק
1 כף פטרוזיליה טריה קצוצה
100 גר' גבינת פרמזן מגורדת
דרך הכנה
  1. מבשלים את הספגטי במים מומלחים קלות עד לדרגת אל-דנטה.
  2. קוטמים את קצות הקישואים וחוצים לאורכם, בעזרת כפית או כף פריזאית מסלקים את הגרעינים, חותכים את הקישואים לפסים דקים ואורכים בעובי הספגטי, מניחים בצד.
  3. מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את הקישואים והשום ומטגנים בבחישה כדקה, מוסיפים מצקת ממי בישול הספגטי וממשיכים לבשל עד להתרככות קלה.
  4. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם, מוסיפים את הבזיליקום והפטרוזיליה ומבשלים עוד דקה ומסירים מהאש.
  5. כשהפסטה מוכנה מסננים מהמים, מחממים מעט את הקישואים במחבת, מוסיפים את הפסטה ומערבבים, מוסיפים את גבינת הפרמזן ומערבבים שוב.
  6. מגישים מיד.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
כל הכבוד, מעולה
ספגטי עם קישואים By , 2006-06-12T08:06:35+03:00 ספגטי עם קישואים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 500 גר' ספגטי3 קישואי זוקיני 2 קישואים צהובים2 קישואים ירוקים בהירים2 שיני שום קצוצות1/3 כוס שמן זיתמלח ופלפל לפי הטעם5 עלי בזיליקום טרי פרוס דק... Instructions: מבשלים את הספגטי במים מומלחים קלות עד לדרגת אל-דנטה. קוטמים את קצות הקישואים וחוצים לאורכם, בעזרת כפית או כף פריזאית מסלקים את הגרעינים, חותכים את הקישואים לפסים דקים ואור...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר