Pesto
תפריט
ו', 20 ספט 2019, 20:22
110433 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ספגטיני עם כבדי עוף

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4177   

ספגטיני עם כבדי עוף
6 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים

1 קג' כבדי עוף
1/2 כוס קמח
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
4 כפות שמן
50 גר' חמאה או מרגרינה
3 שיני שום כתושות
1 בצל קטן קצוץ דק
1 פלפל אדום קטן קצוץ
1/2 גבעול סלרי קצוץ
1/4 כוס עלי בזיליקום טריים קצוצים
1/4 כוס פטרוזיליה טריה קצוצה
1 כפית אורגנו טרי קצוץ או 1 כפית יבש
8 עגבניות מיובשות בשמן קצוצות
1 כוס יין לבן יבש
500 גר' ספגטיני או כל פסטה דקה
גבינת פרמזן מגורדת

דרך הכנה

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות עד לדרגת אל-דנטה.

בזמן שהפסטה מתבשלת, מערבים בקערה את המלח , הפלפל והקמח, טובלים את כבדי העוף בתערובת ומטגנים בשמן עד להשחמה, מוציאים לספיגת השמן על נייר מגבת.

שופכים את שאריות השמן מהמחבת, ממיסים את החמאה ומוסיפים את הבצל, השום, הפלפל, הסלרי, הבזיליקום, הפטרוזיליה, האורגנו והעגבניות המיובשות, מטגנים בערבוב עד לריכוך קל, מוסיפים את היין ומבשלים עוד כ-5 דקות עד להרככות הירקות.

מסנים את הפסטה מהמים ומניחים בצלחת בצורת קן, מוסיפים את הכבדים למחבת ומבשלים בערבוב קל, מניחים בכל קן פסטה כמות של כבדי העוף ומגישים מיד.

מפזרים מעל גבינת פרמזן מגורדת.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
ספגטיני עם כבדי עוף By , 2005-03-28T08:41:53+02:00 ספגטיני עם כבדי עוף Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 1 קג' כבדי עוף1/2 כוס קמח1 כפית מלח1 כפית פלפל שחור גרוס4 כפות שמן50 גר' חמאה או מרגרינה3 שיני שום כתושות1 בצל קטן קצוץ דק1 פלפל אדום קטן קצוץ1/2 גבעול סלרי קצוץ... Instructions: מבשלים את הפסטה לפי ההוראות עד לדרגת אל-דנטה.בזמן שהפסטה מתבשלת, מערבים בקערה את המלח , הפלפל והקמח, טובלים את כבדי העוף בתערובת ומטגנים בשמן עד להשחמה, מוציאים לספיגת השמן על נייר מגבת....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר