Pesto
תפריט
ו', 05 יונ 2020, 18:06
110453 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות סנדביץ

עוגיות במלית שוקולד    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4475   

עוגיות סנדביץ
24 מנות
אפיה
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
150 גר' חמאה או מרגרינה רכה
1 כוס סוכר לבן
3/4 כוס סוכר חום בהיר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
למלית שוקולד:
100 גר' שוקולד מריר קצוץ
25 גר' חמאה או מרגרינה
דרך הכנה
  1. מנפים לקערה את הקמח ואבקת האפיה, מעבירים לקערת מעבד מזון ומוסיפים את שאר החומרים.
  2. מעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד, מניחים ניילון צמיד על משטח עבודה ומניחים עליו את הבצק.
  3. מעצבים גליל בקוטר 5 ס"מ ועוטפים בניילון, מעבירים למקפיא עד לשימוש.
  4. מחממים את התנור ל-190°, מוציאים את גליל הבצק מהמקפיא ומסירים את הניילון, פורסים פרוסות בעובי 0.5 ס"מ, מניחים על נייר אפיה בתבנית תנור במרחקים של 5 ס"מ.
  5. אופים כ-10 דקות או עד להשחמה קלה בשולי העוגיות, מוציאים ומצננים על רשת.
  6. להכנת הקרם, ממיסים את השוקולד והחמאה בכלי כפול או במיקרוגל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, מצננים במקרר עד לסמיכות מריחה.
  7. כשהעוגיות צוננות לחלוטין מורחים שכבת קרם שוקולד על עוגיה, מניחים מעל עוגיה שניה ומהדקים קלות.
  8. זורים מעל מעט אבקת סוכר.
הערות
  • להקפיד לאפות מייד לאחר החיתוך, העוגיות חייבות להיות קרות בהכנסה לאפיה.
  • ניתן להקפיא את הבצק לחודשיים, להוציא ולפרוס ישירות מהמקפיא ולאפות.
  • ניתן למלא גם בריבה טובה.
  • לעוגיות בטעם לימון להחליף את תמצית הוניל בתמצית לימון ולהוסיף 1 כף גרידת קליפת לימון.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ראובן מ. (עורך)
לא מן הנמנע אם זה מה שאת אוהבת
3
האם ניתן למלא בריבת חלב כמו באלפחורס??
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אין אפשרות להחליף את המרגרינה בשמן במתכון זה.
1
האם יש אפשרות להחליף את המרגרינה בשמן ומה הכמות ? בתדה מראש
עוגיות סנדביץ By , 2006-06-14T00:06:00+03:00 עוגיות סנדביץ עוגיות במלית שוקולד Prep Time: PT20M Cook time: Yield: 24 Tags: none Ingredients: - 2 כוסות קמח1 כפית אבקת אפיה150 גר' חמאה או מרגרינה רכה1 כוס סוכר לבן3/4 כוס סוכר חום בהיר1 ביצה1 כפית תמצית וניללמלית שוקולד:100 גר' שו... Instructions: מנפים לקערה את הקמח ואבקת האפיה, מעבירים לקערת מעבד מזון ומוסיפים את שאר החומרים. מעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד, מניחים ניילון צמיד על משטח עבודה ומניחים עליו את הבצק. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר