עוגיות שקדים ופיסטוק

28 מנות
אפיה

קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
מרכיבים
125 גר' שקדים טחונים
1/2 כוס סוכר
4 כפות קורנפלור
30 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת
1 כף שמנת חמוצה
1 ביצה טרופה
1 כף ליקר אמרטו
30 גר' פיסטוק קלוף וקצוץ
אבקת סוכר
1/2 כוס סוכר
4 כפות קורנפלור
30 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת
1 כף שמנת חמוצה
1 ביצה טרופה
1 כף ליקר אמרטו
30 גר' פיסטוק קלוף וקצוץ
אבקת סוכר
דרך הכנה
- מחממים את התנור ל-190°, מניחים 28 עטרות נייר קטנות כפולות* על תבנית אפיה.
- בקערה מערבבים את השקדים הטחונים, הסוכר והקורנפלור, יוצרים גומה.
- יוצקים לגומה את המרגרינה המומסת, הביצה, השמנת והליקר, בעזרת כף עץ מערבבים לתערובת אחידה.
- ממלאים את עטרות הנייר עד ל-2/3 גובה העטרות, מפזרים מעל את הפיסטוקים הקצוצים, מנפים מעל מעט אבקת סוכר.
- מכניסים לאפיה של כ-12 דקות או עד להזהבה, מוציאים ומצננים על רשת.
הערות
- עטרות בקוטר 3 ס"מ, כפולות - עטרת בתוך עטרת.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- כדורי שוקולד חלב [אבי מ.] -
- עוגיות לוטוס Lotus [אבי מ.] - עוגיות פריכות בטעם קרמל בטעם עוגיות חברת Lutus
- עוגיות סדוקות קקאו [אבי מ.] - עוגיות רכות
- לחמניות מקמח מלא [סביון] - 2 גירסאות
- תחתית פיצה מהירה ללא שמרים [אבי מ.] - 2 גירסאות לתחתיות פיצה מהירות ללא שמרים
- סלט חצילים חריף [אבי מ.] -
- גבינה במעטפת בצק סיגרים [אבי מ.] -